2777
2789
جالب اینجاست درباره من تاپیک میزنه بعد قفل میکنه که نتونم بیام از خودم دفاع کنم😂

چی بگم بی طرفم😁😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پستتو پاک کردی چی بود

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نمیدونم چرا نی نی یار نمیاد؟ قبلنا تا تگش میکردی حاضر میشد حالا نه

سرش شلوغه حتما

لطفا تاپیک جدا بزنید

عزیزم شلوغه نمیتونم الان بیام پی وی یک بار تگ کنین می بینم نیاز نیست ده بار تگم کنین الان تو یک ربع 80 تا تگ دارم خب باید به اینا رسیدگی کنم هم هم درخواست لغو دارن تاپیک هم میزنین قفل کنین تگم کنین یه بار که کسان دیگه تگم نکنن دو دقیقه دیر میشه کسانی که میخوان برن فحش میدن که زودتر لغو بشن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم شلوغه نمیتونم الان بیام پی وی یک بار تگ کنین می بینم نیاز نیست ده بار تگم کنین الان تو یک ربع ...

خوب لطفا کاربر لیلاسرخ را یه بررسی بکنید چند بار هم درمورد من تاپیک زده

خوب لطفا کاربر لیلاسرخ را یه بررسی بکنید چند بار هم درمورد من تاپیک زده

تاپیکش رو گزارش بزنین و پستش رو صبر کنین رسیدگی کنم 

من این چیزا رو تو خصوصی اصلا جواب نمیدم خصوصی که مال این مسائل نیست این مسائل رو باید گزارش بزنین تو گزارش توضیح بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم شلوغه نمیتونم الان بیام پی وی یک بار تگ کنین می بینم نیاز نیست ده بار تگم کنین الان تو یک ربع ...

لطفاً دو تاپیک بنده رو حذف کنید.!

اگه از عذاب چیزی در ترس باشی... همین الآنم از ترسش در عذابی#.    کار خوبه خـدا بسازه.