2777
2789
من درک نمیکنم شما چرا اینقدر باید بیای تو تاپیک های اون کاربر و ول نکنی هیچی نگو خودش خسته میشه چرا ...

من اینو بگم 😁

من با این کاربریش هیچ کاری نداشتم

ولی دیگه شورشو درآورده تو سایت بس که از اون زن کارمند مینویسه و بهش توهین میکنه.... 

خود درگیری داره .... اگر بگن شوهرت خیانت میکنه به کاربرا میتوپه

اگر بگن نه، بازم تاپیک میزنه 

برحرفی هم بزنی میگه تو کفم هستید و حسودیتون میشه بهم.... واقعا موندم خودش خنده اش نمی گیره وقتی میگه بهم حسودیتون میشه ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من قبلا با کاربری های قبلیش دلسوزانه راهنماییش میکردم بعدش توهین میکرد و تهمت میزد مثل حالا  د ...

منم می شناسم ولی مریضه از نظرم اصلا توجه نکن بهش خیلی ها هم دیگه اینو شناختن نمیدونم چرا تعلیق نمیشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو بگم 😁 من با این کاربریش هیچ کاری نداشتم ولی دیگه شورشو درآورده تو سایت بس که از اون زن کا ...

در صورتی که خودش یه زن خائنه به گفته خودش. 

هنوز یه سال نشده با اون پیرمرد دوست بود ۷۰ میلیون ازش گرفت

من اینو بگم 😁 من با این کاربریش هیچ کاری نداشتم ولی دیگه شورشو درآورده تو سایت بس که از اون زن کا ...

می شناسمش خودم بابا میگم خودش رو درگیر این نکنه🤣🤣کلا دیوونه هست هرکی هرچی میگه بهش میگه حسودی منو نکن اینقدر😭🤣

اصلا فکر نکنم حتی کارمندی وجود داشته باشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
در صورتی که خودش یه زن خائنه به گفته خودش.  هنوز یه سال نشده با اون پیرمرد دوست بود ۷۰ میلیون ...

چقدر ساده ای عزیزم این مریضه یا فوتیش داره خیلی حرفاش و بحث کردنش غیر طبیعی هست

می شناسمش خودم بابا میگم خودش رو درگیر این نکنه🤣🤣کلا دیوونه هست هرکی هرچی میگه بهش میگه حسودی منو ...

منم تاپیکای مورد دارشو میام وگرنه با بقیه تاپیکاش کار ندارم 

وای اون تاپیک که گفته بود خواب دیدم شوهرم کنجد لای نونو درمیاورد میداد به زنه😂😂 از یه طرف کلی خندیدم از یه طرف دلم سوخت براش به خدا😂

منم تاپیکای مورد دارشو میام وگرنه با بقیه تاپیکاش کار ندارم  وای اون تاپیک که گفته بود خواب دی ...

حس میکنم توهمی داره زندگی میکنه🤣🤣

منم واقعا از پستش کفریم کاربری گل مریم داشت منه خجسته هی راهنمایی راهنمایی دیدم بابا انگار داری مُرد ...

بازم بیش از اینا کلی کاربری داشته من تعجب میکنم این همه  شماره ار کجا میاره😂 فکر میکنم شاید یه هدفی داره یا کاربرا را به بازی گرفته مگه میشه این حجم از حماقت 

بعدشم که کم کم می رسه به خیانتای خودش

وا چی گفت در موردش؟ باز میاد ول کن نیس

بله عزیزم قطعا میاد صد در صد میاد 😂 

میگفت دوست شوهرم میخواست بهم ت ج ا و ز کنه حالا شوهرم باهاش روابط کاری داره بعدشم یه جمله های خیلی زشتی به کار میبرد فکر کنم همه کاربرا براش گزارش زدن مسدود شد  چون تعداد گزارشا که بالا  باشه مسدود میکنن