2777
2789
عنوان

کاش میمردم با وجوداین مرد

289 بازدید | 13 پست

البته مرگ بعد تولد بچم. تاپیک قبلیم گفتم دختر دومم توراهه ی روز هس شوهرم بهم پیام نداده بااینکه خودشم اسپرمش قوی نبود دلم گرفته کاش میشد مرد

چون اسپرمش قوی نبوده پیام نداده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پیامم رو ارسال کن

من و شوهرم در انتظار فرزند داریم نابود میشیم

آرزومون ی بچه از خون خودمونِ

چیزی ک شما الآن دارین رویای ماست

بارها و بارها براش دوتایی بلند بلند گریه کردیم

اما خدا بهمون اهمیت نمیده ک نمیده

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

هرروزدعوای منو باباشو ببینه بهتره؟

هر چی هم که باشه بهتر از زن بابا یا بزرگ شدن بدون مادره 

کسی تو این دوره زمونه دلسوز بچه کسی نیست مسعول به وجود اومدنش خودتی باید پاش وایستی 

منم هر روز،واقعا هر روز

آرزوی مرگ می کنم

چون شرمنده ی شوهرمم

چون موهاش دارن سفید میشن

اما هنوز در حسرت پدر شدنِ

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

چون بچه اش دختر بوده اختمالا قهر کرده

اره رفتم‌تاپیک قبلیشو خوندم همین بوده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.