2789
عنوان

تولدشه

256 بازدید | 26 پست

هجدهم تولدشه تولد منم شهریور بوده ما بعد از شهریور با هم آشنا شدیم بالاخره نباید چیزی میخریده برام دیگه... حالا ب نظرتون من براش میخوام یه ساعت بخرم اونم میخره؟ ؟یکم توی این چند ماه احساس کردم خسیسه نمیدونم چرا☹️مثلا رفت آذربایجان برام سوغاتشو اوردااا ولی کلا همو که میبینیم هیچی نمیخره چه خوراکی چه هدیه ☹️این ریسکو بکنم و براش بخرم؟؟ 

........

ب نظرم نه وایستا ببینم ی هدیه کوچیک میده یا نه 

برای منم اوایل آشنایی خیلییی خسیس بازی درمیاورد بعدا فهمیدم دستش خالی بود الان اوکی شده

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب نظرم نه وایستا ببینم ی هدیه کوچیک میده یا نه  برای منم اوایل آشنایی خیلییی خسیس بازی درمیاور ...

نمیتونم بهش بگم بهم هدیه بده که الانم تو یه گرفتاری خیییلی بزرگه ☹️

........

نمیتونم بهش بگم بهم هدیه بده که الانم تو یه گرفتاری خیییلی بزرگه ☹️

اصلا نگوو خودت اگ واقعا مشکل مالی داره گناه داره ی هدیه کوچیک براش بگیر ببینم اونم جبران میکنه یا نه اگ واقعا تو کرفتاریه براش بخر خوشحال شه بازم خودت بهتر میشناسی طرفت رو .

شاید دست وبالش خالیه،اخه وضع اقتصادی هم زیادخوب نیس

اخه مثلا میدونه من عاشق شکلاتم یه بار نشده برام بخره شکلات ک گرونم نیس... شاید من مث دخترای دیگه راحت بهش نمیگم دلم فلان چیزو میخواد 😂ولی روم نمیشه بگم

........

اصلا نگوو خودت اگ واقعا مشکل مالی داره گناه داره ی هدیه کوچیک براش بگیر ببینم اونم جبران میکنه یا نه ...

حالا فقط یه موقع روم شد بهش گفتم تولد تو فلان روزه تولد من کیه؟؟ بیچاره یادش مونده بود فک نمیکردم حتی یادش بیاد😂

........

حالا فقط یه موقع روم شد بهش گفتم تولد تو فلان روزه تولد من کیه؟؟ بیچاره یادش مونده بود فک نمیکردم حت ...

خب پس شاید من بعد سه دوسال بهش هدیه دادم زیاد پروش نکنی

اخه مثلا میدونه من عاشق شکلاتم یه بار نشده برام بخره شکلات ک گرونم نیس... شاید من مث دخترای دیگه راح ...

ولی اگر من بودم می گفتم،اخه میدونی آقایون یه ذره مسائل دیرمتوجه میشن،گاهی اوقات باید بهشون گوش زد کنی