2789
عنوان

تولدشه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی چی؟؟ 

ببین اگ واقعا مشکل مالی داره و خسیس نیست براش ی هدیه کوچیک بگیر خوشحال شه .من بعد از سه سال اشتایی تازه بهش یدونه کادو دادم پسرا رو نباید پرو کرد

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
ببین اگ واقعا مشکل مالی داره و خسیس نیست براش ی هدیه کوچیک بگیر خوشحال شه .من بعد از سه سال اشتایی ت ...

نمیتونم بفهمم خسیسه یا نه😭مشکل مالی که فک کنم دارههه بیچاره🤦🏻‍♀️

........

ببین اگ واقعا مشکل مالی داره و خسیس نیست براش ی هدیه کوچیک بگیر خوشحال شه .من بعد از سه سال اشتایی ت ...

بعد تازه یه بار با اصرار ازش پرسیدم گف از این دستبندو اینا خوشم نمیاد لباس بخر😂اخه سلیقه شو هم نمیدونم.. خودش چ راحت ی چیزو میگه اونوقت من........ ☹️

........

نمیتونم بفهمم خسیسه یا نه😭مشکل مالی که فک کنم دارههه بیچاره🤦🏻‍♀️

ببین واسه من بیرون میرفتیم تا یکسال هیچی نمیخرید بعد یکسال دیگ نمیتونستم تحملش کنم فک میکردم خسیسیه ک یهویی رفتارش رو تغییر داد و بهتر شد خداروشکر  .

بعد تازه یه بار با اصرار ازش پرسیدم گف از این دستبندو اینا خوشم نمیاد لباس بخر😂اخه سلیقه شو هم نمید ...

اره توام راحت باش پس

ببین واسه من بیرون میرفتیم تا یکسال هیچی نمیخرید بعد یکسال دیگ نمیتونستم تحملش کنم فک میکردم خسیسیه ...

اینم برا من چیزی نمیخره... فقط یه آبمیوه کوچولو میخره برا مزه... البته میپرسه ازم چی میخوای خودم میگم هیچی☹️

........

اینم برا من چیزی نمیخره... فقط یه آبمیوه کوچولو میخره برا مزه... البته میپرسه ازم چی میخوای خودم میگ ...

برای منم اینجور بود ببین زمان درستش کرد برای منو البته منم ی بار بهش گفتم مثل ی مرد رفتار نمیکنی