2777
2789
عنوان

گدایی محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 71 پست
عذر می خوام ک اینو می پرسم  شما بلوچِ اهل سنت هستین؟ یا خیر؟

آره

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
گفته بخاطر فشار کاری و محیط پرخاشگری ، حالا در طی جلسات آتی باید ریشه یابی بکنن

خوب کارش چی هست؟

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ عالی 

میشه درخواستمو قبول کنی؟

پلیس راهنمایی و رانندگی ، تازه رفته سر کار هنوز به محیط عادت نکرده

در اون حد سخت نیست ک بخواد رفتارش عوض بشه احتمال زیاد یا مشکل عصبی داره یا تو خانواده اینجور بیارش آوردن و شاید تک پسر باشه

خوب وقتی طرف ولت می‌کنه  پیام نمی‌ده حتی جواب پیام نمی‌ده  یعنی نمیخوادت همین

خب کسی که عاشقه مگه این حرفا حالیشه که بگه نمیخوادم پس من چیزی نگم 

اینجور مواقعی غرور برای اون شخص معنی نمیده 

خب کسی که عاشقه مگه این حرفا حالیشه که بگه نمیخوادم پس من چیزی نگم  اینجور مواقعی غرور برای او ...

خواهر بی محلی رو نمیشه اسمشو گذاشت غرور

ممکنه سوال منم جواب بدین؟آقا پسری که هر دفعه پسش میزنی و جوابش می‌کنی ولی باز میاد سراغت و غرورشو بار ها می‌شکنه بخاطرت...واقعا عاشقه؟ (حقیقتا من عذاب وجدان می‌گیریم بعد رفتارای ایشــون احساس می‌کنم بی انصافی کردم در حقشون💔)

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
جواب مشاور رو بهم بگو ببینم جواب مشاور چی بوده واس تجربیات خودم میخوام بدونم 

بیایم یکم جزیی تر به این موضوع نگاه کنیم اون هم ذاته 

ذات همجنسات بهتر نی بگین چجوری میشه شناخت یا تشخیص داد