2777
2789
عنوان

گدایی محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 71 پست

شما که آقا هستی لطفا کمکم کن

از دید شما این رفتار ها چه معنی میده:

نامزدم خیلی دوسم داره ، این مسئله بهم ثابت شده ولی اصلا کنترل زبانشو نداره وقتی حالش خوبه با من مهربونه ولی وقتی حالش بده بخاطر یه موضوعی که من باعثش نیستم اونقد سرم داد میزنه اونقد پیشم فحش میده که واقعا میشکنم ، بعدشم پشیمون میشه میگه خدا منو بکشه راحت بشی ، باعث شدم گریه کنی و .....

وقتی سرم داد میزنه سعی میکنم ساکت باشم ولی اون هی بیشتر دور برمیداره که میام زندگیتون و آتیش بزنم و ....

واقعا 

من خودم پدر و مادر م فوت شدن 

همیشه فکر میکردم پدر شوهر و مادر شوهر میشه پدر و مادر 

ولی سخت در اشتباه بودم بقدریمحبت کردم ک نگو اخرم اسیب دیدم افسردگی گرفتم 

عشق هم همینه هر چقدر دنبالش بدوی بیشتر دور میشی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شما که آقا هستی لطفا کمکم کن از دید شما این رفتار ها چه معنی میده: نامزدم خیلی دوسم داره ، این مسئ ...

اینم اضافه کنم که من آدمی هستم که ادب و احترام برام حرف اول و میزنه و خودشم این و میدونه یا یکی از خط قرمزهام دروغه که بعصا از اسن خط رد میشه و دروغ میگه 

شما که آقا هستی لطفا کمکم کن از دید شما این رفتار ها چه معنی میده: نامزدم خیلی دوسم داره ، این مسئ ...

یا ی مشکل روحی داره یا واقعا کارش سخته سرکار بهش فشار میاد اینجا خودشو خالی می‌کنه ظرفیتشو نداره

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
اون فکر کرده ی نظر حلاله 

یک نظر یا هزار نظر گناه ک گناهه

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
کارش سخته ولی مرخصی هاشم اینجوریه کلا من حق ندارم حرف بزنم ، دهنمو باز کن داد میزنه 

اگه بتونی یبار ببریش پیش دکترش شاید بتونی اصلاحش کنی این ک نمیشه حق حرف زدن نداشته باشی یا اون بگه همیشه حق با منه

الان رفته مشاوره 

جواب مشاور چی بود؟

هنوز اونجاس ، خبر ندارم

جواب مشاور رو بهم بگو ببینم جواب مشاور چی بوده واس تجربیات خودم میخوام بدونم 

اگر خودش سست عنصر بود و به حرف ننه باباش بود و زندگیت به آتیش کشید چی؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست