2777
2789
عنوان

گدایی محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 71 پست
دقیقا انگار مثلا فراموش کردن یه دکمه هست که ما اونو بزنیم دیگه تمامم!!!!    

خوب وقتی طرف ولت می‌کنه  پیام نمی‌ده حتی جواب پیام نمی‌ده  یعنی نمیخوادت همین

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پس برو دنبال دل.  شناسنامه قسمت همسر صفحه اش پر بشه

ما دنبال همسر نیستیم

تا الانم با دلمون تصمیم گرفتیم و مشکلیم نداریم

ولی با افرادی ک هی فاز نصحیت بر میدارن مشکل داریم

خوب وقتی طرف ولت می‌کنه  پیام نمی‌ده حتی جواب پیام نمی‌ده  یعنی نمیخوادت همین

خب  آره ولی نخواستن یه بحثه فراموش کردن یه بحث دیگه 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
آره 😐  اینام فاز نصیحت بر میدارن برا خود شیرینی 😏

من ک نمیشناسمت من ک ازت هیچ گونه منفعتی ندارم  نیاز ب خود شیرینی نیست اگه هم بخوام خود شیرینی کنم حضوری خودشیرینی میکنم نه مجازی

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
خب  آره ولی نخواستن یه بحثه فراموش کردن یه بحث دیگه

خوب منم بحثم رو همونی هست ک نمیخوادت فراموشش کن 

پس برو دنبال دل.  شناسنامه قسمت همسر صفحه اش پر بشه

میشه یه سوال بپرسم؟ به نظرتون مردی که عاشقه درخواست عکس +۱۸میکنه؟اونم وقتی که میدونه دختره از این کار بدش میاد 🤦‍♀️

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون 🌹/چن نفره با یه اکانت میایم شر نشه 😂
ببخشید سوال دارم بپرسم؟

بفرمایید 

میشه یه سوال بپرسم؟ به نظرتون مردی که عاشقه درخواست عکس +۱۸میکنه؟اونم وقتی که میدونه دختره از این کا ...

اون مردی ک قبل عقد همچین درخواستی داشته باشه مریضه البته ببخشیدا 

درخواستمو قبول کنید تا بپرسم

درخواست بزن

اون مردی ک قبل عقد همچین درخواستی داشته باشه مریضه البته ببخشیدا 

نه درست میفرمایید حرفاشون رو با نظر یه روانشناسی واسم توجیه کردن و منم ناامید شدم و از همه جا قطع ارتباط کردم پ.ن :به هیچ عنوان کسی نیستم که بخوام همچین بحثایی رو باهاش راه بندازم یه بار شیطنت کردن و منم تنهاشون گذاشتم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون 🌹/چن نفره با یه اکانت میایم شر نشه 😂

اونا خیلی احساسین من سر یه روز نشده طرف و چال میکنم فاتحشو میخونم خرماشم نوش جان میکنم این دوستان عزیز باید روی اعتماد به نفس و نداشتن وابستگی به هر آدمی کار کنن

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜