2777
2789
عنوان

شوهرخسیس

462 بازدید | 33 پست

سلام دوستان راهکاری دارید واسه برخورد با شوهرخسیس؟بچه کوچیک دارم و امکان قهررفتن ندارم.خسیس ک میگم در این حد که اصلن بهم پول توجیبی نمیده واسه آرایشگاه و هزینه های روزمره و بهداشتی خیلی خیلی کم پول میده،برای خونه فقط چیزی بگم میگیره اونم درحد متوسط.

شاید در جهانی دیگر….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوریه دو برابر اون مبلغی که میخوای بده رو بگو تا همون مقدار رو بده😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

منم گاهی حس میکنم خسیسه البته ن خیلی ولب بعضی موقع ها سر چیزای الکی حرص منو درمیاره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اگه اینجوریه دو برابر اون مبلغی که میخوای بده رو بگو تا همون مقدار رو بده😂

اصلن هیچی نمیده همش میگه میخای چکار چیزی میخای بگو بخرم بهشم ک میگم میگه واجب نیست

شاید در جهانی دیگر….

الهی بگردم اونروز با رلم رفته بودیم بیرون من رانندگی تو جاده خیلی بهم ارامش میده اون رانندگی میکرد منم بیرونو نگاه میکردم وانتیه کنار خیابون موز میفروخت گفتم چ جالب بیرون شهرم میوه میفروشن وایساد رفت فک کنم یه ده پونزده تایی موز گرفت موقع برگشتن میخاستم پیاده شم گفت موزارم ببر گفتم نمیخام بزووووور گفت الا و بلا باید ببریش خلاصه رفتم خونه مامانم گفت چ عجب یه پاپاسی برا خونه خرج کردی😂😂😂😂

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

باهاش توافق کن اخر ماه یا هفتگی ی مبلغی بهتون بده نداد ی چن روز برو قهر تا خودشو جمع کنه 

صدبارگفتم همه مدل...آروم محکم با خاهش...امکان قهررفتن ندارم،خاهرم تازه جداشده خونه پدرمه،پدرمادرم هم رو نمیدن ک قهربرم میگن همینکه کارمیکنه و رفیق باز و معتاد نیست خداروشکرکن.

شاید در جهانی دیگر….