سلام دوستان راهکاری دارید واسه برخورد با شوهرخسیس؟بچه کوچیک دارم و امکان قهررفتن ندارم.خسیس ک میگم در این حد که اصلن بهم پول توجیبی نمیده واسه آرایشگاه و هزینه های روزمره و بهداشتی خیلی خیلی کم پول میده،برای خونه فقط چیزی بگم میگیره اونم درحد متوسط.
اگه اینجوریه دو برابر اون مبلغی که میخوای بده رو بگو تا همون مقدار رو بده😂
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
الهی بگردم اونروز با رلم رفته بودیم بیرون من رانندگی تو جاده خیلی بهم ارامش میده اون رانندگی میکرد منم بیرونو نگاه میکردم وانتیه کنار خیابون موز میفروخت گفتم چ جالب بیرون شهرم میوه میفروشن وایساد رفت فک کنم یه ده پونزده تایی موز گرفت موقع برگشتن میخاستم پیاده شم گفت موزارم ببر گفتم نمیخام بزووووور گفت الا و بلا باید ببریش خلاصه رفتم خونه مامانم گفت چ عجب یه پاپاسی برا خونه خرج کردی😂😂😂😂
وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵
باهاش توافق کن اخر ماه یا هفتگی ی مبلغی بهتون بده نداد ی چن روز برو قهر تا خودشو جمع کنه
صدبارگفتم همه مدل...آروم محکم با خاهش...امکان قهررفتن ندارم،خاهرم تازه جداشده خونه پدرمه،پدرمادرم هم رو نمیدن ک قهربرم میگن همینکه کارمیکنه و رفیق باز و معتاد نیست خداروشکرکن.