2777
2789
عنوان

شوهرخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 33 پست
شوهرمنم پول ارایشگاه و لباس ب سختی میده اما یخچال فریزر همیشه پره خداروشکر 

دقیقا شوهر منم همینطوره سختشه من لباس بخرم ولی برا بچه هر چی بگم می‌خره اما خب منم نیازای خودمو دارم بهش گفتن میخام برم سرکار مثلا ولخرجی کرده ۵۰۰ زده به کارتم من آخه چی میتونم بل این بخرم کلی چیز احتیاج دارم ولی میخام هر جوره برم خودشم میدونه دیگه حوصلشو ندارم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
صدبارگفتم همه مدل...آروم محکم با خاهش...امکان قهررفتن ندارم،خاهرم تازه جداشده خونه پدرمه،پدرمادرم هم ...

بزار بچه یکم بزرگ شه فکر ی کار و درآمد برا خودت باش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدبارگفتم همه مدل...آروم محکم با خاهش...امکان قهررفتن ندارم،خاهرم تازه جداشده خونه پدرمه،پدرمادرم هم ...

عزیزم💔

مشاور نمیاد؟

یا اینکه مادرو خواهرش اگ فتنه نیستن وبا انصافن با اونا درمیون بزار 

عزیزم💔 مشاور نمیاد؟ یا اینکه مادرو خواهرش اگ فتنه نیستن وبا انصافن با اونا درمیون بزار 

وای از اسم کاربریت میترسم😂

بزار بچه یکم بزرگ شه فکر ی کار و درآمد برا خودت باش

نمیذاره میگه من ک میام باید غذا و جایی و میوه آماده باشه هیچ کاری هم به بچه ندارم ک ببرم جایی و بیارم،اگه میتونی برو

شاید در جهانی دیگر….

نمیذاره میگه من ک میام باید غذا و جایی و میوه آماده باشه هیچ کاری هم به بچه ندارم ک ببرم جایی و بیار ...

بگو پس باید ماهی سه تومن بزنی به کارتم منم نمیرم اصلا کوتاه نیا 

😂😂😂😂👻👻 اسم ب این خوبی 

عوض کن توروخدا🤣

عزیزم💔 مشاور نمیاد؟ یا اینکه مادرو خواهرش اگ فتنه نیستن وبا انصافن با اونا درمیون بزار 

نه اصلن اعتقادی ب مشاور نداره،مادرو خاهرشم تا بتونن با زبون چرب و نرم میچاپن ازش،درواقع خرج خونوادشو هم میده،اونا از خداشونه برامن خرج نکنه،ی چیزی ک میگیرم تا یکی دوماه باهام سر سنگینن،عیدی برای مادرش گوشواره خرید بعدم ک اعتراض کردم گفت تو هم گوشواره داری دوتا حسودی میکنی چرا

شاید در جهانی دیگر….

نمیذاره میگه من ک میام باید غذا و جایی و میوه آماده باشه هیچ کاری هم به بچه ندارم ک ببرم جایی و بیار ...

کاش دوران عقد میفهمیدی خسیسه.ولی تو هم در وظایفت کوتاهی کن مثل خودش تا بفهمه 

کاش دوران عقد میفهمیدی خسیسه.ولی تو هم در وظایفت کوتاهی کن مثل خودش تا بفهمه 

دوران عقد خودم شاغل بودم بچه هم بودم ب چشمم نیومد...😔چطور در وظایفم کوتاهی کنم؟غذا ایناش آماده نباشه جلو بچه هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه و دعوا میکنه

شاید در جهانی دیگر….