2777
2789
عنوان

چکار‌کنم شلخته و کثیف نباشم؟🙂

1385 بازدید | 39 پست

بهداشت فردی منظورم نیستا،تو این زمینه عالیم 

آشپزیم عالیه 

ولی فوق العاده تو کارهای خونه و...نامرتبم 🥲

البته اینم بگم زمینه ی ارثی داره از مامانم بگیر تا خواهر برادرام و فامیلای مادریم 

نه اینکه کار نکنیم حس میکنم ریز کاری بلد نیستیم 🤦🏻‍♀️

سر کار هم میرم 

خواهش می کنم اگر نکته ای ریزه کاری در زمینه کار خونه بلدید به من یاد بدید ، دعا میکنم براتون❤️🤦🏻‍♀️

جلوی عروس و دامادمون خجالت می کشم🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شروع کن ب مرتب کردن یروقت خالی بزار برای مزتب و ریز کاری یا اگ بیکاری و تبلی داری پاشی یهو پاشو با خودت شرط ببند ک تا کاملش نکنم نمیشینم 

من برعکس توام اگ کاری داشته باشم حتا شده ریز هم باشه نمیتونم تحمل کنم نادیده گرفته بشه از نظرم 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

هر چی بر میداری بزار سرجاش

هفته ایی یه بار زیرو رو تمیز کن

هر روز هم فقط نیم ساعت دستی به روی خونه بکش

ظرفا هم بالافاصله در اومد بشور

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

واسه هر وسیله ای یه جای مشخص تعریف کن.

هر وسیله ای رو که استفاده می‌کنی بلافاصله سر جایش بزار که خونه شلوغ و بی نظم نشه .

واسه نظافت خونه برنامه ریزی کن مثلا بگو شنبه هر هفته یخچال رو تمیز میکنم 

یکشنبه گرد گیری میکنم و....

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.