2777
2789
عنوان

چکار‌کنم شلخته و کثیف نباشم؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 39 پست

یبار خونه رو از ته و تو تمیز کن طوری که هرچی بنظرت کثیفه لک داره یا نامرتبه مرتب کنی 

وقتی به همه وسایل توجه کردی و تمیزشون کردی بعد بهم ریختگی یا لک دار شدن یا کثیف شدنشون خیلی تو چشمت میزنه و همون لحظه اگه تمیز کنی یا وسیله رو سرجاش بزاری همیشه خونتون برق میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما کار خونه میکنی بیرون کار میکنی آشپزی میکنی خب حق داری اگر دوروبرت نامرتب باشه ولی در کل هر چیزی و برمیداری بزار سر جاش 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

هر چيزي كه بر ميداري همون موقع بزار سر جاش 

مثلا اتو ميكشي اتو تموم شد اتو رو آب شو خالي كن جمع كن ميز اتو رو جمع كن بزار سر جاشون 

از مهموني مياي همون موقع لباسات تا كن بزار كمد يا آويزون كن كمد 

ظرف كه شستي تا يكم آبشونو افتاد جمع كن بزار كابينت بعد غذا گازتو تميز كن 

همينطور بقيه كارها نصف شلختگي خونه جمع ميشه 

گروه نارنجي , وزن اوليه الان ١٥ آذر ٩٨👈هدف اول ٩٣✅👈هدف دوم ٨٧👈هدف سوم٨٣👈عيد١٤٠٢ بشم ٨٠🥺
هر چی. و بر میداریم همون موقعه بزار سر جاش

خیلی نکنه ی خوبی گفتن اسن دوستمون استارتر من همیشه همین کارو میکنم حتا خونه بابام ک بودم بم میگفتن شهرداری از بس مرتب و تمیز بود کارم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

من اینجوریم ک یه روز وقت میذارم کلیات خونه رو مرتب میکنم .بعد از فرداش روزی یساعت وقت میذارم مثلا شنبه ها گاز رو تمییییییز میکنم با جزییاتش تمیز تمیز 

یکشنبع یخچال رو کامل تمیز میکنم 

دوشنبه ها بعضی ظرفا ک هر روز استفاده میشع و سینک رو وایتکس میزنم 

سه شنبه هاکف  اشپزخ‌نه رو طی میکشم،اپن تمیز میکنم 

چهارشنبه ها گردگیری و مرتب کردن کمدها و لباسها

پنجشنبع جارو برقی و تمیز کردن سرویس و حمام 

جمعه هام همون تمیز کردن کلی

هر روز کمتر از یکساعت وقتم میره .اما خونم برق میزنه 

...

وقتی لباسا رو میخوای بذاری سرجاشون همون لحظه تا کن

اینجوری حتی داخل کمدات هم همیشه مرتبه

سعی کن روی میز تلویزیون، میز کنسول، ناهارخوری و عسلی و ... چیزی نباشه مگر همون دکوریایی که همیشه هست

خیلی نکنه ی خوبی گفتن اسن دوستمون استارتر من همیشه همین کارو میکنم حتا خونه بابام ک بودم بم میگفتن ش ...

😂😂

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
😂😂

نخند والا جدی میگم 😂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
نکات خونه داریت رو بگوو❤️

همه چیزام مرتب و با نظم خاصی چیده شدنه 

یه ذره خاک و چرک رو چیزام نیست

گازم انگار تازه از کارخونه اومده

یخچال و فریزم مرتب و تمیزه

ظرفشویم همیشه خشک کرده و مرتب بدون 

ظرف کثیف اندازه سر سوزن آشغالی رو فرشام نیست

چون نمیذارم بیفته اگه هم باشه درجا تمیز میکنم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

2790
2778
2791