2789
عنوان

سگ سنگین

135 بازدید | 19 پست

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید 

سگ‌من ۸/۵ کیلو وزن داره میره تراس برای انجام کارهاش بعد بغلش یکنم و با دستمال مرطوب دست و پاش رو تمییز میکنم ولی بخاطر وزنش کمردرد میشم کمر و دست و پاهام درد میگیره تا حدی که صلح با درد بدن بیدار میشم ...دوستانی که سگ دارید روش راحتتری برای بهداشت دست و پای سگ سراغ دارید؟ 

برو خدا رو شکر هشت کیلوئه 😂😅

واسه من 21 کیلوئه بغلش میکنم دست و پاشو میشورم

براش سینی توالت بذار . سگ من مشکل پا داره نمیتونه رو سینی تعادلشو حفظ کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماشالا شیره واس خودش  یه دستگاهایی بود پاشونو میکردن اون تو تمیز میشد بری تو پیجای وسایل پت ها ...

بدم ببینم این‌پت شاپ که میرم تا به حال چننیت چیزی نگفت ...اگه پیدا کنم عالیه 

برا ما که فقط باید بره بیرون هیچ جای سقف داری کاری نمیکنه دست وپاشم تمیزه مگر اینکه بارندکی باشه که میارمش مجبورم پاشو تو حمام بشورم  مدت طولانی بغلش نمیکنم همین جور که ایستاده دونه دونه پاشو بالا میگیرم اب میگیرم بعدم خشک میکنم میتوتی بدون بغل کردن با بطری اب یا افتابه پاشو بیاری بالا بشوری 

برا ما که فقط باید بره بیرون هیچ جای سقف داری کاری نمیکنه دست وپاشم تمیزه مگر اینکه بارندکی باشه که ...

چقدر خوب باهاتون‌همکاری میکنه ..این اصلا همکاری نداره تازه تو بغل هم تا یکم طول بکشه میخواد بیاد پایین..

ماشالله به سگتون ...از اول میرفت تراس اصلا رو پد کاری نمیکنه ...

سینی رو بذار رو تراس . توش نمیخواد پد بذاری 

فقط چون دست و پاش کثیف نشه خوبه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بدم ببینم این‌پت شاپ که میرم تا به حال چننیت چیزی نگفت ...اگه پیدا کنم عالیه 

دی جی کالا داره

سینی رو بذار رو تراس . توش نمیخواد پد بذاری  فقط چون دست و پاش کثیف نشه خوبه

یکجا انحام نمیده تو تراس میچرخه برای هردو کارش...فکر کنم باید از اول یاد میگرفت یکجا کارشو بکنه..رو سینی انجام‌ نمیداد..تو خونه رو پد رو سینی انجام نمیده منو صدا میکنه ببرمش تراس 😩😩

چقدر خوب باهاتون‌همکاری میکنه ..این اصلا همکاری نداره تازه تو بغل هم تا یکم طول بکشه میخواد بیاد پای ...

بله باید برای اموزش سگ تو سن پایین وقت گذاشت یه سگ خوب جاش همه جا هست وقتی حمایتی گرفتمش سه ماهش بود از تو اینترنت اموزشها رو دیدم وبعدش یاد دادم تا یک هفته خونه جیش میکرد وقتی یاد گرفت دیگه نکرد  حدبالای زمان اموزشش یک ماهم نمیشه باور کن دوهفته  الان دوسالشه به هیچ وجه خطا نمیزنه فرشا رو دادم شستن وتمام