سگمن ۸/۵ کیلو وزن داره میره تراس برای انجام کارهاش بعد بغلش یکنم و با دستمال مرطوب دست و پاش رو تمییز میکنم ولی بخاطر وزنش کمردرد میشم کمر و دست و پاهام درد میگیره تا حدی که صلح با درد بدن بیدار میشم ...دوستانی که سگ دارید روش راحتتری برای بهداشت دست و پای سگ سراغ دارید؟
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
برا ما که فقط باید بره بیرون هیچ جای سقف داری کاری نمیکنه دست وپاشم تمیزه مگر اینکه بارندکی باشه که میارمش مجبورم پاشو تو حمام بشورم مدت طولانی بغلش نمیکنم همین جور که ایستاده دونه دونه پاشو بالا میگیرم اب میگیرم بعدم خشک میکنم میتوتی بدون بغل کردن با بطری اب یا افتابه پاشو بیاری بالا بشوری
سینی رو بذار رو تراس . توش نمیخواد پد بذاری فقط چون دست و پاش کثیف نشه خوبه
یکجا انحام نمیده تو تراس میچرخه برای هردو کارش...فکر کنم باید از اول یاد میگرفت یکجا کارشو بکنه..رو سینی انجام نمیداد..تو خونه رو پد رو سینی انجام نمیده منو صدا میکنه ببرمش تراس 😩😩
چقدر خوب باهاتونهمکاری میکنه ..این اصلا همکاری نداره تازه تو بغل هم تا یکم طول بکشه میخواد بیاد پای ...
بله باید برای اموزش سگ تو سن پایین وقت گذاشت یه سگ خوب جاش همه جا هست وقتی حمایتی گرفتمش سه ماهش بود از تو اینترنت اموزشها رو دیدم وبعدش یاد دادم تا یک هفته خونه جیش میکرد وقتی یاد گرفت دیگه نکرد حدبالای زمان اموزشش یک ماهم نمیشه باور کن دوهفته الان دوسالشه به هیچ وجه خطا نمیزنه فرشا رو دادم شستن وتمام