2777
2789
عنوان

درس نخوندم مثل سگ استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 56 پست
آره🥲

خوب برو از اولین درس برنامه امتحانی شروع کن بخون  

۲ ساعت بخون بدون وقفه یه استراحت کن برو سراغ ۲ ساعت بعدی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نبتش دو سال پیش دیقا همین موقع ها بود که من یهویی یادم افتاد که امتحانات نهایی دوازدهمم  دوماه دیگست

طول مدارس چون کرونا بود هیچی نخونده بودم😂

هیچی دیگه باسن مبارک و چسبوندم زمین نشستم مثل گاو خوندم

از طایفه ی نوریم ما تیره نمی مانیم..

بااین برنامه میتونی جلو بری اما ورزش و خواب رو هم دوست داشتی درس بخون

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

سه روز دیگه وقت دارم  میتونم حداقل از درسای عقب افتاده برسم ؟

آره تو این ۳ روز بکوب بخونی موفق میشی 

میخوای چیکار کنی 

نمیدونم 

ب نظرم خوندن درسایی مث جامعه و جغرافیا و فلسفه و اینا ی جورایی اضافیه حداقل برای منی که تو عید ب شرایط سخت خوردم

ولی تاریخ واسم تو اولویت قرار داره باید درسای آخرشو بخونم که البته اگه بتونم چون زیاده 

حالا ب بقیشم ک مهمن کم و بیش فک کردم تا ببینم چی میشه از شنبه ببینم کاری میتونم بکنم یا نه 

هرکی میخواد ریپ بزنه هرکی میخواد لایک کنه هرکاری مجازه فقط بی تی اس فن با من همکلام نشه... با تشکر♡
اولین امتحان ریاضیه 🥲

یه لینک داشتم تدریس بود داخلش بزار بیارمش برات بفرستم اگه ریلضی مشکلی داشتی میتونی ویدئو آموزشی هاشو ببینی

نمیدونم  ب نظرم خوندن درسایی مث جامعه و جغرافیا و فلسفه و اینا ی جورایی اضافیه حداقل برای منی ...

من یه درس جامعه

یه درس روان

یه درس فلسفه

دو تا عربی

یه ریاضی 

عقب افتادم 🥲😶