2777
2789
عنوان

درس نخوندم مثل سگ استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 56 پست

شمارو 😂چ استرسی.

بابا بیخیال من دوشنبه امتحان فلسفه داشتیم همین نسبی گرایان و این چیزا.

نرفتم چون نخونده بودم😂عیدم هیچی نخوندم😂

از الان تا خرداد اووو

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو 

کنکور که استرس نداشته باش ۱۵ ماه وقت داری تابستونم هس الان فقط هدفت این باشه ۵۰ درصد یازدهم تا خرداد تستی بخونی اگه تونسنی همش 

تابستونم  یازدهم تکمیل کن یا مرور دهم شروع کن 

در رابطه با خرداد هم  ۴۰ روز مونده به امتحانات

زیست ۹ فصله  

فصل ۱ : ۳ روز   فصل ۲ :  ۴ روز     فصل ۳ : ۳ روز

فصل ۴: ۳ روز     فصل ۵ : ۴ روز     فصل ۶ : ۳ روز

فصل ۷ : ۵ روز      فصل ۸ : ۶ روز     فصل ۹ : ۳ روز

بخون تا اردیبهشت تموم میشه  تست کتاب کارت هم مضربی بزن

برای شیمی ۳ فصل هر فصل تو ۱۰ روز بخون  اون فصلی مشکل داری ۱۵ روز

ریاضی ۷  فصل  هر فصل ۵ روز بخون تابع  مثلثات تو ۷ روز

فیزیکم ۳  فصل ۱ تو ۱۲ روز   فصل ۲ ۱۲ روز  فصل ۳ ۱۰ روز

و یازدهم تا اخر اردیبهشت تموم کردی

خرواد مرور میکنی تست بیشتر

تاییتون با خیال راحت یازدهم اوکی میکنی دهم شروع

من یه درس جامعه یه درس روان یه درس فلسفه دو تا عربی یه ریاضی  عقب افتادم 🥲😶

از مدرسه؟ 

کلاس کنکور چی ؟

رفتی یا میری؟ 

هرکی میخواد ریپ بزنه هرکی میخواد لایک کنه هرکاری مجازه فقط بی تی اس فن با من همکلام نشه... با تشکر♡

🍁✍

🌍 آدرس زیر برای تمامی دروس در تمامی مقاطع تحصیلی می باشد

www.paadars.com 

🍒 شامل جزوه از دروس مختلف ـ فیلم ـ نمونه سوال دروس مختلف ، آزمون های میان نوبت و نوبت اول و دوم 

✍️ جهت استفاده همکاران عزیزودانش آموزان

استارتر این لینکه خیلی خوبه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

مرسی ازت ♥️

❤️❤️❤️😅

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من اتاقمو جمع نکردم از اول عید 😂😂

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

واییی منم 😭😭😭 من دهمم   خیر سرم میخواستم منطق و اقتصاد و فارسی بخونم  فقط اقتصاد دو ...

شما که دهمی داخل اینترنت سرچ بزن استاد علوانیان ریاضی مثلا فصل .... ریاضی بخش اول یا دوم یا سوم و.... 

دبیر خوبی هست

نه من دهمم

وای منم ی زمان دهم بودم خیلی اسکل بودم هی کنکور کنکور میکردم الان واقعا دهمایی ک حرص درس میخورن خیلی رو مخمن😂

هرکی میخواد ریپ بزنه هرکی میخواد لایک کنه هرکاری مجازه فقط بی تی اس فن با من همکلام نشه... با تشکر♡

درکت میکنم 

من از اینکه ی عمر درس خوندم و الان چند ساله عیدها بی درس هستم احساس بدی دارم 

دیدی از خوندن درس زیاد گاهی میگیم عادت شده و نمیتونم بزارم‌کنار بعد ترک‌عادت حس بد داریم

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌