ی بار به پسر عموم پول قرض دادم حالا 24 ساعت بهم پیام میده بازم بهم پول بده منم گفتم ندارم چون همون پول قبلی رو هنوز پس نداده 100 تومن 200 تومن هم نبوده ک ازش بگذرم الانم صبحی اومده در خونمون ابرو ریزی ک من پول میخوام پر رویی در چه حد؟؟؟؟؟؟ 😐
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷 خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔 روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتىها در میان اهل ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی
این کار ها رو میکنه تا پول قبلی رو هم پس نده. آخرشم قهر میکنه
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!