2777
2789
عنوان

داداشم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8597 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشت ۱۵ سالشه بغلت میکنه تاپیک میزنی ماچت میکنه تاپیک میزنی یه لحظه فک‌کن دوست داره ینی چ خا😐

*  عاقل حرف می‌زند ، دیوانه فریاد        * با حرفاتون اسید میپاشید رو قلب ادم🙂بی ذاتید مث اون عروسکایی ک تا فشارش میدی میگه آی لاو یو🗿👋🏻

اسی داستان میگی یجوری بگو باورپذیر باشه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من آرزو برادر دارم شماها ک دارید باهاش را نمیاید😐

*  عاقل حرف می‌زند ، دیوانه فریاد        * با حرفاتون اسید میپاشید رو قلب ادم🙂بی ذاتید مث اون عروسکایی ک تا فشارش میدی میگه آی لاو یو🗿👋🏻

منم برادرم ۱۶سالشه بیشتر وقتا میاد. خونمون میمونه اونشب  شوهرم رفت پذیرای پیشش خواب بود صبح ک بیدار شدم دیدم محکم داداشم بغل کرده .....پتو داداشم درست کردم یهو تا شوهرم دید هنگ کرده  بود ب دوتاشون گفتم بیهوش شدن از خنده

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

چه کاربری سمی 😐

هشت تا تاپیک از داداش

حدود ۸/۳۰ پارسال تاپیک داداش زدی 

الآنم تاپیک داداش زدی 

یه جای کار میلنگه 😐 

خصوصا وقتی تاپیک الان رو هم جوری نوشتی که همه تو انتظار باشن که قرارع چی بشه 😐

شایدم اشتباه میکنم 

ولی یه حسی میگه یه جا کار میلنگه🤦‍♂️🤣

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864