2777
2789
عنوان

میشه بگید اینا علائم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 52 پست
بنظرم هاله داره من دارم میبینم کمرنگه

به این خاطر امیدوارم چون بی بی چکی که سر بارداری اولم زده بودم هم به همین کم رنگی بود عکسش تو تاپیک های اولم هست اون موقع خیلی ها گفتن منفیه ولی دو روز بعدش بتا دادم زد بالای ۱۰۰

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز دوباره بی بی چک زدم بلافاصله دو خط شد و هاله واضح صورتی انداخت 😍

ولی عکسش نمیاد هرکار میکنم

فعلا هم فقط حالت تهوع ، گلو درد خفیف بی علت ، کمر درد و نفخ شدید دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه قشنگم بارداری دقیقا علایم بارداری منو داری واینکه منم قبل موعدزدم بی بی و فقط هاله کمرنگ مینداخت یکیم میگن هاله کمرنگ بشه احتمالا بچه پسره به خوشی این دورانو سپری کنی و به خوشی سروقت خودش فارغ بشی

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

مبارکه قشنگم بارداری دقیقا علایم بارداری منو داری واینکه منم قبل موعدزدم بی بی و فقط هاله کمرنگ میند ...

ممنونم

مطمئنم پسره خوایشو دیدم و ویار هام با زمان دخترم زمین تا آسمون فرق داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونممطمئنم پسره خوایشو دیدم و ویار هام با زمان دخترم زمین تا آسمون فرق داره

منم حس کردم پسره حسابی مبارکت باشه جنست جورمیشه دیگه از تایپیکات فهمیدم یه دخترم داری

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

منم حس کردم پسره حسابی مبارکت باشه جنست جورمیشه دیگه از تایپیکات فهمیدم یه دخترم داری

بله یک دختر دو سال و ۱۰ ماهه دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علائم نمیشه با اطمینان گفت چون واقعا بارداری تا دو ماه علائم نداره اما اسپرم تا 5 روز تو واژن و دهانه رحم زنده میمونه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
علائم نمیشه با اطمینان گفت چون واقعا بارداری تا دو ماه علائم نداره اما اسپرم تا 5 روز تو واژن و دهان ...

من سر دخترم هم علائمم از ۱۰ روز قبل پریود شروع شد تا ۵ ماه بعد زایمان ادامه داشت

الان هم فقط از روی علائم نمیگم باردارم بی بی چکم امروز قشنگ دو خط شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علائم نمیشه با اطمینان گفت چون واقعا بارداری تا دو ماه علائم نداره اما اسپرم تا 5 روز تو واژن و دهان ...

بعضی ها علائم ندارن ولی من سر دخترمم از قبل پریود شبیه بارداری های تو فیلم ها بودم که یهو یک بویی به دماغم میخورد و 🤢😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم ۶ روز قبل از موعد هاله داشتم باردار. بودم والبته حالتهای شمارم داشتم مبارک باش

ممنون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی ها علائم ندارن ولی من سر دخترمم از قبل پریود شبیه بارداری های تو فیلم ها بودم که یهو یک بویی به ...

مبارکه icon icon

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی