2410
2493

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦🏻‍♀️😑😑

شکست هیچ وقت منو نمیشکنه فقط ازم یه دختر قوی‌تر میسازه😌روزای سخت و تاریک از من یه آدم قوی ساختن:)💎خیلی چیزا رو دیدم ؛ولی درگیر شون نشدم !  باخیلی ها گشتم ولی شبیه شون نشدم ،خیلی جاها رفتم ولی خودمو حفظ کردم؛ نه اینکه تو محدودیت زندگی کنما، اتفاقا آزادی زیادی داشتم ولی بازم همیشه سعی میکنم سالم زندگی کنم، دلیلشم اینه که من واسه خودم خط قرمز های اخلاقی دارم 😌که تحت هیچ عنوانی ازشون رد نمیشم و به این موضوع افتخار میکنم، چون باعث شده روحم آزاد باشه و سنگینی هیچ چیزی رو حس نکنم با وجود همه ی تیرگی های این دنیا🤍🌱..
2456

انشاالله چیزی که الان از ذهنم گذشت، نباشه😐😐

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

داداشم ، داداشای قدیم ...الان به خواهر خودشون رحم نمیکنن ، بیچاره زن اینا در آینده 😪😐

شکست هیچ وقت منو نمیشکنه فقط ازم یه دختر قوی‌تر میسازه😌روزای سخت و تاریک از من یه آدم قوی ساختن:)💎خیلی چیزا رو دیدم ؛ولی درگیر شون نشدم !  باخیلی ها گشتم ولی شبیه شون نشدم ،خیلی جاها رفتم ولی خودمو حفظ کردم؛ نه اینکه تو محدودیت زندگی کنما، اتفاقا آزادی زیادی داشتم ولی بازم همیشه سعی میکنم سالم زندگی کنم، دلیلشم اینه که من واسه خودم خط قرمز های اخلاقی دارم 😌که تحت هیچ عنوانی ازشون رد نمیشم و به این موضوع افتخار میکنم، چون باعث شده روحم آزاد باشه و سنگینی هیچ چیزی رو حس نکنم با وجود همه ی تیرگی های این دنیا🤍🌱..
2496