2777
2789
عنوان

♦️♦️ سند خونه همسرم

1969 بازدید | 100 پست

بچه ها من عقدم شوهرم خونه داره ولی از قبل ازدواج که خریده بودن به نام مادرش بوده حالا امروز باهاش جدی سر این مساله صحبت کردم گف اتفاقا به نام خودم میزنم ک روزی اتفاقی برام افتاد تو بی سرپناه نباشی ولی یکم بعد بدتر به نام میزنم .....بنظرتون دلیل این کارش چیه خیلی ناراحتم مثلا فک میکنه اگ زود بزنه به نامش من میرم مهرمو اجرا میزارم؟

کلا شوهرم اخلاقش جوریک هوامو داره ولی تو این مساله حسم بد شده حتی دارم بهش سرد میشم

من توقعم زیادیه یااون حق داره بترسه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت نخواستم تا حالا 

خونه به نامم باشه یا ماشین به نامم کنه

برای چیزای بی ارزش اعصاب و آرامشت رو به هم نریز

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

شما هم توقعت زیاده هم داستان راستان نوشتی بخاطر اینکه خونشو به نامت میخواد بزنه ولی دیرتر!

بخاطر این گفته که اول که به مامانش بگه پاشو بریم محضر خونمو به نام خودم بزن ناراحت میشه میگه زنت گفته چه برسه به اینکه بگه پاشو بریم خونمو به نام زنم بزن 

چی بگم والا

اینجوری مادرش میگه تا رسید شر درست کرد

باهات بد میشه

صبر کن چند سال

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند