2777
2789
عنوان

خانم هایی که امسال دوازدهمی هستن

409 بازدید | 9 پست

پارسال یعنی وقتی یازدهم بودین آزمون زمین شناسیتون به صورت نهایی برگزار شد؟

جریان آزمون زمین شناسی ترمیم معدل چیه؟چون میگن دوازدهمی ها لازم نیست بدنش گفتم شاید پارسال براشون به صورت نهایی برگزار شده

دوستم داره ترمیم معدل میکنه و فارغ التحصیل نطام جدیده

نمیدونه باید اینم ترمیم کنه یا نه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوازدهم زمین شناسی نداره 

پارسال پاس کردم 

نیازی ب ترمیم معدل نیس 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دوازدهم زمین شناسی نداره  پارسال پاس کردم  نیازی ب ترمیم معدل نیس

خب اینم نظام جدیده یازدهم آزمون زمین شناسی داده فکر کنم

اما نهایی نبوده

شما پارسال به صورت هماهنگ آزمون دادین

یعنی ازمونتون از طرف اموزش پرورش بود؟

ن یازدهم ک نهایی نیست 

بعدشم یازدهم ب دوازدهم مربوط نمیشه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

زمین شناسی برای نظام جدیدی‌هایی که امسال کنکور دارن تاثیر نداره. اونی هم که تو ترمیم معدله واسه نظام قدیمی‌هاست که فکر می‌کنم سال سومشون نهایی بود و زمین شناسی داستن، بعضی ها هم که می‌خوان سابقه ایجاد کنن باید زمین شناسی رو امتحان بدن

این جدول سوابق تحصیلی واسه نظام جدیده که سنجش گذاشته و زمین شناسی رو نداره