2821
2789
عنوان

منو عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 34 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم خوبی ؟ تصمیمت رو قطعی کردی؟

سلام مهربونم والا تصمیم اره چون تنها راهمه جدایی اما راه جداشدن رو‌ بلد نیستم موندم چجوری کات کنم و چجوری بدون اون زندگیمو ادامه بدم🙂 وگرنه تصمیمم اره قطعیه و باید کات کنم 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

عزیزم من کاملا درکت میکنم منم بااون پسره مثل شما بودیم تازه ببشتر خداساهده قصدمون فرار بود خیییییلی همو میخواستیم اسم بچم انتخاب کرده بودیم حلقه خریده بود اون .

ولی خب خیلیم جنگیدیم ولی مامانم نزاشت اول کلی بهش فحش داد ب جرم مزاحمت شکایتشو کرد بعد دید نمیتونه جلومونو بگیره قسم خورد خودشو میکشه.

چاره ای نبود جدا شدیم یکسالی افسرده بودم هیچی برام قشنگ بود و اینک فکر میکردم دیگ هیچوقت عاشق نمیشم

ولی عزیزم الان ۳،۴ساله گذشته راستش زخمش تو قلبم هست ولی خوشحالم چون اونطور ک فک میکردم نبست

تاپیکامو ببینی بازم الان عاشق شدم و...😂😂

فقط ب خودت زمان بده همه چیراشو پاک کن ناراحتیات طبیعین.گریه کن خودتو خالی .قول میدم با گذشت زمان با تو اجتماع بود درست میشع

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
عزیزم من کاملا درکت میکنم منم بااون پسره مثل شما بودیم تازه ببشتر خداساهده قصدمون فرار بود خیییییلی ...

ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی منم تلاش کردم اونم همینطور اما نشد انگار قسمت ما نیست ک مال هم شیم این روزا خیلی داره بد میگذره دیگ سپردم دست خدا خودش قلبمو آروم کنه از بچگی سختی کشیدم و این سختی ها هی داره ادامه پیدا می‌کنه کاش همینطور بشه ک شما میگید کاش خیلی زود سه چهار سال دیگ بشه و قلبم آرامش پیدا کنه... عزیزم شما کاملا کات کردید من همش میگم باهاش در ارتباط بمونم حتی شده در حد ی دوست بنظرت میشه یا باید کاملا قطع بشه رابطمون 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))