2777
2789
عنوان

جواب خواستگاری تاپیک قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه مادرش یه جوری باهاش حرف زده که انگار راضی هست به خاطر دل پسرش اما تو نمی خواهیش . من که این ب ...

🤦🏻‍♀️منم وقتی خانوادم گفتن ن هنوز بچه ای واس ازدواج سنت کمه از اونورم عمم اونجوری کرد اینم زده  بلاک کرده چی بگم والا 

چرا قبول نکردی؟

اولا ک من زیاد حسی نداشتم 

بعدشم عمم با من نمیسازه و مشکلات زیادی داریم باهاشون

سومن چون ازدواج فامیلی اصلا ب درد نمیخوره بعدشم ک من درس میخونمو نم خانوادمم میگن فعلا زوده واس ازدواجت دیگ قبول نکردن 😂دیگ این وسط پسرعمه جان منو بلاک کرد خاک ت سرش بهتر البته چون دوسش نداشتم 

اولا ک من زیاد حسی نداشتم  بعدشم عمم با من نمیسازه و مشکلات زیادی داریم باهاشون سومن چون ازدو ...

خب اگه شرایط پسر عمت خوبه قبول کن

تو گفتی اولش میخوایش که😐

وقتی پولدارن به نظرم کِیس خوبی بود

خب اگه شرایط پسر عمت خوبه قبول کن تو گفتی اولش میخوایش که😐 وقتی پولدارن به نظرم کِیس خوبی بود

پولدارن آره شرایطشم هرچی باشه این بدجور نشون داد ک ب حرف مامان شه بعد این جریانا میخاستم براش توضیح بدم ولی آقا زد بلاک کرد 😐حاله اگ خودش خاست یا مامانش نمیدونم اینو 

ازدواج فامیلی کلا ب درد نمیخوره بعد اینام ک دیگ بماند 

پسر خالت چرا رَد کردی؟

کل تاپیکای منو خوندیا😂😂😂😂

پسرخالمو ک اگ ی درصد واقعا حسی ب پسرعمم داشته بودم ولی ب پسرخالم نع از بچگی میگفتن واس هم باشیم اون زیادی جدی گرفت ولی من ن حسی نداشتم اومدن خواستگاری گفتم ن چن بار البته 

چون ادم وقتی کسیو دوس نداره نمیتونه بازیش بده یا وانمود کنه و منم فعلا عاشق کسی نشدم نمیتونستم وانمود کنم براش آره منم عاشقتم این حرفا