2777
2789
عنوان

جواب خواستگاری تاپیک قبلی

1477 بازدید | 35 پست

بچه هاا واس تاپیک قبلی خیلی پرسیدین چی شد اینا

دیروز بدون اینک من جواب بله یا چیزی بگم پسر عمم زنگ زد ب بابام باهاش حرف زد بابام گفت نه نمیخام دخترم هنوز بچس موقع ازدواجش نیست پسرعمم اصرار این حرفا گفت باید با خانومم مشورت کنم مامانمم طبق گذشته و اتفاقاتی ک واسه خودش پیش اومده بود بهش گفت ک ممکنه واس دخترمم همچین مشکلی پیش بیاد و ترسیدن جواب مامانمم نه بود و از من نظر پرسیدن ک گفتم من نمیدونم، نمیتونم ریسک کنم عمه که ب خون من تشنس

شوهرعمم صبحی تماس گرفت گفت اگ جوابتون بله ک مزاحم شیم بعد بابام گفتش که با اهل خونه صبحت کردم مارال که هنوز بچس کنکور داره ذهنش درگیر نشه بهتره ازدواج فامیلی اونم دوتا خانواده ما دور از همن نمیشه و... دیگه کلی حرف زدن 

خلاصه ظهری عمم به مامانم زنگ میزنه گفته دختر سلیطه زبون درازت فکر کرده اگ به پسرم بگه نه واسش زن نمیگیرم دیگ فکر کرده کیه من از اولم به پسرم گفتم  این  به درد تو نمیخوره ارزشت خیلی از این بیشتره و لایق بهترینایی و این مارال پر ادعا تورو قبول نمیکنه الان به چشم خودش دید شما‌ها کی هستین و خلاصه از من فک کنم پیس پسرعمم کلی دری وری گفته 

و مامانمم دیگ کلی باهاش بحث کرد ک طولانی میشه بگم 🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه ها همشون پر کینه انیکی ک میشناسمش عروس عمش شد بیچارش کردن یک چشمش اشک یکی خون

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
عمه ها همشون پر کینه انیکی ک میشناسمش عروس عمش شد بیچارش کردن یک چشمش اشک یکی خون

😅😅ولی خوب مطمئنم از من اینفد پیش اون حرف زده ک حالا نمیدونم خودش بلاک کرده یا مامانه

اگه عاشقت باشه برای بدست آوردن ت میحنگه فقط اگه دوستش داری بهش بگو و این را هم بگو باید اول جواب آزم ...

بیین عمم وقتی بگه نه دیگ تمام من هرچی بگم حالا نمیدونم ب پسرش چی گفته ک زده منو بلاک کرده دیگ بگم یا نگم حسرت بمونه یا نمونه فردا همش تو زندگیمه اگ میخاست بجنگه بلاک نمی‌کرد 😅

😅😅ولی خوب مطمئنم از من اینفد پیش اون حرف زده ک حالا نمیدونم خودش بلاک کرده یا مامانه

ب درک .اگه میشد ب دستت میاورد باز عاشق مامانش میشد

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم