2777
2789
عنوان

جواب خواستگاری تاپیک قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه مادرش یه جوری باهاش حرف زده که انگار راضی هست به خاطر دل پسرش اما تو نمی خواهیش . من که این ب ...

🤦🏻‍♀️منم وقتی خانوادم گفتن ن هنوز بچه ای واس ازدواج سنت کمه از اونورم عمم اونجوری کرد اینم زده  بلاک کرده چی بگم والا 

چرا قبول نکردی؟

اولا ک من زیاد حسی نداشتم 

بعدشم عمم با من نمیسازه و مشکلات زیادی داریم باهاشون

سومن چون ازدواج فامیلی اصلا ب درد نمیخوره بعدشم ک من درس میخونمو نم خانوادمم میگن فعلا زوده واس ازدواجت دیگ قبول نکردن 😂دیگ این وسط پسرعمه جان منو بلاک کرد خاک ت سرش بهتر البته چون دوسش نداشتم 

اولا ک من زیاد حسی نداشتم  بعدشم عمم با من نمیسازه و مشکلات زیادی داریم باهاشون سومن چون ازدو ...

خب اگه شرایط پسر عمت خوبه قبول کن

تو گفتی اولش میخوایش که😐

وقتی پولدارن به نظرم کِیس خوبی بود

خب اگه شرایط پسر عمت خوبه قبول کن تو گفتی اولش میخوایش که😐 وقتی پولدارن به نظرم کِیس خوبی بود

پولدارن آره شرایطشم هرچی باشه این بدجور نشون داد ک ب حرف مامان شه بعد این جریانا میخاستم براش توضیح بدم ولی آقا زد بلاک کرد 😐حاله اگ خودش خاست یا مامانش نمیدونم اینو 

ازدواج فامیلی کلا ب درد نمیخوره بعد اینام ک دیگ بماند 

پسر خالت چرا رَد کردی؟

کل تاپیکای منو خوندیا😂😂😂😂

پسرخالمو ک اگ ی درصد واقعا حسی ب پسرعمم داشته بودم ولی ب پسرخالم نع از بچگی میگفتن واس هم باشیم اون زیادی جدی گرفت ولی من ن حسی نداشتم اومدن خواستگاری گفتم ن چن بار البته 

چون ادم وقتی کسیو دوس نداره نمیتونه بازیش بده یا وانمود کنه و منم فعلا عاشق کسی نشدم نمیتونستم وانمود کنم براش آره منم عاشقتم این حرفا