2821
2789
عنوان

احیا مو

| مشاهده متن کامل بحث + 31379 بازدید | 32 پست
موهام خشکه ،به نظرتون خوب جواب میگیرم با این؟

من یه مقداری از موهام دکلره هم داشت،برای من که خیلی خوب بود،اول تابستون انجام دادم،موهام هنوز صافه به حز ریشه که دراومده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین عااالیه عاالی پروتئین کن اره صافی هم داره ولی شلاقی نیست ریزش موهام هم خیلی کم شده . بعدش شامپو ها و ماسک ها و روغن ارگان و بخر بینظیره  بزرگترین اشتباهی بود که تا حالا کرده بودم و نرفته بودم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
من یه مقداری از موهام دکلره هم داشت،برای من که خیلی خوب بود،اول تابستون انجام دادم،موهام هنوز صافه ب ...

چقد خوب…راستی از چ شامپو و ماسکی استفاده کردین؟

ببین عااالیه عاالی پروتئین کن اره صافی هم داره ولی شلاقی نیست ریزش موهام هم خیلی کم شده . بعدش شامپو ...

چ شامپو و ماسکی زدین؟بعد حموم هم روغن ارگان بزنم؟ماسک داخل حموم چ مارکس زده بودین؟

بعدهز پروتئیت تراپی مشکلات مو کامل برطرف میشه؟یافقط تازمانیکه موادروی مو هست مثلا اون چندماه؟ اخه م ...

ببین من پروتین کردم روغن تراپی و احیا کرد لخت شده ولی شلاقی نیست عاالیهه عاالی ریزش هم نداره من شهرستانی ولی پیش بهترین کراتین کار شهرم رفتم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
ببین عااالیه عاالی پروتئین کن اره صافی هم داره ولی شلاقی نیست ریزش موهام هم خیلی کم شده . بعدش شامپو ...

عزیزم منم بوتاکس کردمداخل حموم ماسک و شامپو بدون سولفات میزنم 

بعدش بازم باید چیزی بزنیم؟ یدونه کرم مو خریدم توش الکل داره میترسم داغون کنه 

چ شامپو و ماسکی زدین؟بعد حموم هم روغن ارگان بزنم؟ماسک داخل حموم چ مارکس زده بودین؟

ببین خودش میگه بهت یه شامپو که ریشه رو بشوری من فرانسوی خریدم یه ماسک واسه ساقه های مو و بعدش که میای بیرون  باید فورا روغن ارگان بزنی و با سشوار خشک کنی 

عزیزم منم بوتاکس کردمداخل حموم ماسک و شامپو بدون سولفات میزنم  بعدش بازم باید چیزی بزنیم؟ یدون ...

از ارایشگرتون بپرسین 

کراتین مو در تهران باید توسط اهلش انجام بشه بنظرم سالن کراتین و احیا نلا بیوتی در سعادت اباد یکی از بهترین مراکز هست شماره تماسش رو ندارم سرچ کنید مرکز کراتین نلا بیوتی میاره تو گوگل . https://nelabeauty.com/

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز