سلام خانوما،من شنبه وقت احیا دارم.میخواستم بپرسم ک چند ساعت طول میکشه؟ و اینکه به چ روشی احیا کنم؟پروتئین تراپی یا چی؟و اینکه صافی هم داره یکم نه؟راستش آبجیم میخواست بره ولی نشد و به جاش من دارم میرم و نمیشد وقت رو کنسل کرد بیانه هم پرداخت کرده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عااالیه عاالی پروتئین کن اره صافی هم داره ولی شلاقی نیست ریزش موهام هم خیلی کم شده . بعدش شامپو ها و ماسک ها و روغن ارگان و بخر بینظیره بزرگترین اشتباهی بود که تا حالا کرده بودم و نرفته بودم
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
چ شامپو و ماسکی زدین؟بعد حموم هم روغن ارگان بزنم؟ماسک داخل حموم چ مارکس زده بودین؟
ببین خودش میگه بهت یه شامپو که ریشه رو بشوری من فرانسوی خریدم یه ماسک واسه ساقه های مو و بعدش که میای بیرون باید فورا روغن ارگان بزنی و با سشوار خشک کنی
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل