سلام خانوما،من شنبه وقت احیا دارم.میخواستم بپرسم ک چند ساعت طول میکشه؟ و اینکه به چ روشی احیا کنم؟پروتئین تراپی یا چی؟و اینکه صافی هم داره یکم نه؟راستش آبجیم میخواست بره ولی نشد و به جاش من دارم میرم و نمیشد وقت رو کنسل کرد بیانه هم پرداخت کرده بود
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین عااالیه عاالی پروتئین کن اره صافی هم داره ولی شلاقی نیست ریزش موهام هم خیلی کم شده . بعدش شامپو ها و ماسک ها و روغن ارگان و بخر بینظیره بزرگترین اشتباهی بود که تا حالا کرده بودم و نرفته بودم
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
چ شامپو و ماسکی زدین؟بعد حموم هم روغن ارگان بزنم؟ماسک داخل حموم چ مارکس زده بودین؟
ببین خودش میگه بهت یه شامپو که ریشه رو بشوری من فرانسوی خریدم یه ماسک واسه ساقه های مو و بعدش که میای بیرون باید فورا روغن ارگان بزنی و با سشوار خشک کنی
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل