2777
2789
خدا خیرت بده عزیزم خدا هز دهنت بشنوه حتما برات دعا میکنم حتی شده از پیامت اسکرین بگیرم که یادم نره&n ...

انشالله به زودی مامان بشی و اشک شوق بریزی درکت میکنم منم سر دخترم یک سال و نیم انتظار کشیدم از خدا میخوام به همین زودی دلت شاد بشع به حق این ماه عزیر

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله برسی به حاجتت. شنیده بودم تورک ها عاشق پسر هستن برا همین پرسیدم .

ترو خدا از ته دلتون دعام کنید من جز اینجا دیگه با کسی نمیتونم درد دل کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حس ششم نیستم ولی بعضی وقتا حسام خیلی میگیره  انشاالله یه پسر سفید و توپلیه

از خدا میخوام اینبار هم درست باشع حدست 💚💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیرت بده عزیزم خدا هز دهنت بشنوه حتما برات دعا میکنم حتی شده از پیامت اسکرین بگیرم که یادم نره&n ...

قربونت برم عزیزم سر نماز ضهر وشب و افطار ایشالا دعات میکنم حتما بدون بچه دار میشی نگران نباش اصلا چون آجی اونای که نگرانند دیر تر حامله میشند چون پس از چند وقت بیخیال می‌شوند و اونی که بیخیال اند زود تر پس مغزت را خلص کن تو این ماه حامله ای اگه خدای نکرده نبودی که میدنمم هستی ماه دیگه شک نکن ایشالا یادت نره و حامله بودی به منم خبر بده 

منم شرایطم مشابه شماست استارتر

من برا شما دعا میکنم شمام برا من دعا کن ❤️

ان شاء الله که خدا بهمون پسر سالم و صالح با طول عمر بلند عطا کنه 

برا منم حدس بزنین حستون چی میگه؟ پسر یا دختر؟ 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
انشالله به زودی مامان بشی و اشک شوق بریزی درکت میکنم منم سر دخترم یک سال و نیم انتظار کشیدم از خدا م ...

حتی از فکرشم‌بغضی شدم 🥺

خدا از دهنت بشنوه گلم ان شاءالله شما هم نی نی کوچولوتو سالم‌بغل بگیری و همونی که میخوای باشه😍

ان شاءالله خدا دامن همه رو سبز کنه

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫