2777
2789
یکی بزن تو سرم به خودم بیام  چکار کنم برام شده بزرگ ترین ارزو دست خودمم نیست شوهرممیگه بس کن ا ...

خواهش میکنم یه کم به خودت بیاد چون اگر بفهمی یک درصد بعدا دختره ازش بدت میاد ،عزیزکم خواهر خیلی خوبه خیلی نمیدونم داری یانه ولی من اگر خواهرام نبودن تاالان میمردم همدم روزای خوب و بدن اونقدری خواهر خواهرو درک میکنه برادرنمیکنه درسته دلت هردوتا جنس رو میخواد ولی فقط سلامتیشو از خدابخواد من اولیم دختره باردارم دعامیکنم دومی هم دخترشه بشن همدم هم تنها نمونه دخترم بعد ازمن 😍برادرا که بعد از ازدواج خیلی از خواهرا دورترمیشن سرشون سلامت💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بزن تو سرم به خودم بیام  چکار کنم برام شده بزرگ ترین ارزو دست خودمم نیست شوهرممیگه بس کن ا ...

اسی فکر میکنی پسر داشته باشی چی میشههه.‌...به خدا قسم که فقط صالح و سالم بودنش مهمه،خواهرم دوتا پسر داره بزرگه ۱۷ سالش خونشونو تو شیشه کرده اجازه ندارن حتی یه غذا از بیرون سفارش بدن با اینکه پولدارن.کل زندگیشونو نابود کرده بسکه خسیسه و فحاش و دعوایی خواهرم دیروز میگفت قلبم دیگه ورم کرده از دستش 😔.برادرای خودمم هر روز میان زیر گوش پدرم میخونن به این دخترا چیزی نزار برسه ما پسراتیم همه چیتو بزن به اسم ما ...ولی خواهرام ماهن بدون اونا دق میکردم بعد فوت مادرم 

چی بگم خواهر منکه خودم دلم خونه از هرچی پسر دوربرم دیدم به خاطر همین اسم پسر میاد تنو بدنم میلرزه .دخترتم هی برادر میخواد نمیدونه همین برادر شاید فردا روزی ....فقط از خدا میخوام بچت اول سالم و صالح بشه و فریاد رس باشاگر پسر عین برادرای منو دور اطرافیان من نباشه🤲.

اسی فکر میکنی پسر داشته باشی چی میشههه.‌...به خدا قسم که فقط صالح و سالم بودنش مهمه،خواهرم دوتا پسر ...

امین 

منم میگم خدایا اگه میخواد نامرد باشه و زور گو همون دختر با معرفت باشع من پدرم از دست دادم پدر مرد تمام معنایی بود از خدا میخوام یه پسر مثل پدرم تمام اخلاقیاتش مثل پدرم باشه تنها مرد واقعی که تو زندگیم دیرم منم از برادر خیری ندیدم 

بهترین دعایی بود که درحقم کردی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله به حق همین جور خداوند یه نی نی سالم.و صالح و کپل بغلت میذاره

ان شاءالله عزیزم

ان شاءالله شمام به حاجت دلت برسی♥️

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫