2821
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 124 پست
دلم میخواد بپرم تو بغل خدا 

همین الان برو 

اغوش خدا تا ابد برای همه بنده هاش بازه

امشب که دلت شکسته بهترین زمانه برای کم کردن این فاصله

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

اره میگن برا خودم میکنم. نمیدونم چرا براخودشون تو خونه رژ نمیزنن. برا خودشون تو خونه شاوار گشاد و را ...

من حس بدی نسبت به این خانوم نگرفتم 

فقط حس میکنم ضعیف شدن ایمانشون فقط بخاطر این هست که تحت تاثیر بقیه آدم ها و دختران بد حجابمون گرفتن ... 

گفت گناهه اما همه همین کارو میکنن و لذت میبرن 

ایشون حتی نمیدونه چرا اینکارو میکنن

هدفشون از بد حجابی چیه 

حالا اونی که بد حجاب هست با کسی که چادری نیست هم فرق می‌کنه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرگ برای فردی که میمیره خیلی دلنشینه  حس سبکی داره  مخصوصا کسی که با بیماری فوت میکنه، چ ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اهل بیت با همه خوب بودن ولی چرا دل منو شکوند امام جونم چرا کلی قسمش دادم حاجتمو بده نداد

ببین منم هر از گاهی اینطوری میشم میگم این همه دعا و ذکر و صلوات این همه التماس چرا جواب نداد؟

کافیه یه مدت بگذره خودم میفهمم اینی که الان شد خیلی بهتره 

گاهی وقتا یه چیزایی نمیشه و صلاح اونه اگه نشه بدتر میشه ما اسرار داریم اما خدا بد بنده اش رو نمی‌خواد که بسپار دست خودش بگو خدایا من سپردم دست خودت هرچی صلاحمه رقم بزن 

همین الان برو  اغوش خدا تا ابد برای همه بنده هاش بازه امشب که دلت شکسته بهترین زمانه برای کم ...

چجوری برم میشه بگی😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
دلم میخواد بپرم تو بغل خدا 

اخی میفهممت منم انقدر دوست دارم 🥺

بلند میشم اینجور موقع ها نماز میخونم از اول تا آخرش گریه میکنم آخر نماز حرفام رو میگم گریه ام رو میکنم درد و دل میکنم بعدش احساس خیلی سبکی میکنم 

چجوری برم میشه بگی😭

هر جور که دلت اروم میشه گل قشنگم 

وضو بگیر

نماز بخون 

قران بخون 

دعا بخون 

هر جور صداش بزنی، میاد کنارت 🥺

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

اخی میفهممت منم انقدر دوست دارم 🥺 بلند میشم اینجور موقع ها نماز میخونم از اول تا آخرش گریه میکنم آ ...

خیلی دوست دارم بغلش کنم تو بغلش گریه کنم باهاش حرف بزنم

هر جور که دلت اروم میشه گل قشنگم  وضو بگیر نماز بخون  قران بخون  دعا بخون  ...

نماز که الان نمیتونم ولی قران رو خیلی میخونم و واقعا آروم میشم دعا هم زیارت عاشورا میخونم

خب آره گناهه ولی خیلی ها انجام میدن و لذت میبرن

میدونی چیه از این حرفت فهمیدم که شما هم تحت تاثیر بقیه دختران قرار گرفتی 

بدون اینکه بدونی هدفشون از نمایان بدنشون چیه داری تقلید می‌کنی 

من تو این وضعیت نبودم هیچوقت خداروشکر  اما خب خیلی معتقد نبودم 

وقتی روح از بدنم جدا شد بیشتر معتقد شدم ... شما بخوای یا نخوای دنیایی بعد از مرگ وجود داره .... 

کسی تو اون دنیا ناایستاده که ببینه شما چه گناهی کردی عذابت بده 

هرکاری بکنی تو اون دنیا نتیجه رو میبینی 

اگر با زبونت دلی و بشکنی زبونت میسوزه از داغی 

حالا نمایان کردن بدن و بد حجابی که بحث دیگست 

فقط دعا میکنم که روزی شما هم راه درست و انتخاب کنید 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

برو نماز بخون ،قرآن بخون چند خط آخرش بقل کن بزار رو سینه ات هرچی حرف داری بگو درد و دلات رو بکن 🥲♥️

اینکار رو کردم دو ساعت پیش قران رو بغل کردم 😭😭😭😭😭😭

نماز که الان نمیتونم ولی قران رو خیلی میخونم و واقعا آروم میشم دعا هم زیارت عاشورا میخونم

100 بار ذکر الا بذکر الله تطمین القلوب بگو 

زیارت عاشورا عالیه 😍با صوت اقای فانی گوش بده یا هر مداح دیگه ای و گریه کن 

قول میدم اروم اروم بشی 

میخوای یه هدیه خوب بهت بدم؟ 😍 تظمینی حالت خوب میشه

تو همه جوره میتونی من با نماز راحت ترم فکرمیکنم نزدیک ترم تو هم راه های مختلف انتخاب کن 

من با قرآن من قرآن رو یکی موقع خواب میخوند آروم میشدم