2789
عنوان

زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 68 پست
منم همیشه حمایتش کردم پشتش وایسادم هر کاری خواسته بکنه گفتم ب حرف هیچکس گوش نکن تو میتونی  حال ...

عزیزم خوب حالتو درک میکنم انگار اگه دونستن مثلا میخوان چکار کنن؟اخه مگه غیر از دخالت چی بلدن؟میدونی من از چی دلم شکسته؟بهش گفتم چرا احترام منو نمیاری؟اصلا کجای زندگیتم؟میدونی برگشت چی گفت؟خیلی معذرت میخوام به پاینش اشاره کرد گفت اینجا😢😢

عزیزم خوب حالتو درک میکنم انگار اگه دونستن مثلا میخوان چکار کنن؟اخه مگه غیر از دخالت چی بلدن؟میدونی ...

اخه مشکل اینه اصلا شوهر من از خونه ناراحت نبود هر چی ناراحتی هم بود بخاطره خانوادش بود و برا اونا غصه میخورد توو خونمون مشکلی نبود عاشقم بود همیشه سعی می‌کرد خوشحالم کنه دستامو میبوسید هی میگف بزا بچه دار شیم زندگیمون بی نظیر میشه دیگه

موقعی ک فهمید باردارم از خوشحالی گریه می‌کرد الان چرا باید زندگیم اینجوری بشه درست وقتی ک قرار بود بی نظیر باشه 😞 الانم کنارمه و همش میکه همه چی درست میشه ولی دیگه هیچی مثل قبل نیس نه اخلاقش ن رفتارش هیچی 😭 

درکت میکنم عزیزم آدم ک حس میکنه از جانب شوهرش حمایت نمیشه و براش ارزشی نداره تموم غرور و اعتماد بنفسش له میشه 😞 

من ک دیگع انقد غصه خوردم دیگه جون ندارم

خدایا ب دلامون آرامش بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه مشکل اینه اصلا شوهر من از خونه ناراحت نبود هر چی ناراحتی هم بود بخاطره خانوادش بود و برا اونا غص ...

آره عزیزم متاسفانه همسر من وقتای عادی ابراز علاقه میکنه و مثلا میگه تو مهمی ولی تو عمل و رفتار من چیزی جز بی احترامی ازش ندیدم،با اینکه همسرمه ولی اگه حقی گردنش دارم هیچوقت حلالش نمیکنم

آره عزیزم متاسفانه همسر من وقتای عادی ابراز علاقه میکنه و مثلا میگه تو مهمی ولی تو عمل و رفتار من چی ...

منم حلالش نمیکنم واقعا الان وقت این اتفاقا نبود بچه ی تو شکمم چه گناهی داره ک داره با من غصه میخوره همش

کاش خودشون رو قبل بچه دار شدنمون نشون میدادن ک یه بچه رم بدبخت نمیکردیم  

خدایا ب دلامون آرامش بده
منم حلالش نمیکنم واقعا الان وقت این اتفاقا نبود بچه ی تو شکمم چه گناهی داره ک داره با من غصه میخوره ...

کاملا باهات موافقم من دیگه برام تجربه شده اگه دست از سرم برداره قید بچه دوم رو زدم

منم حلالش نمیکنم واقعا الان وقت این اتفاقا نبود بچه ی تو شکمم چه گناهی داره ک داره با من غصه میخوره ...

من فقط تمام تلاشمو میذارم که بچم مثل خودش نباشه،همین از دستم برمیاد

کاملا باهات موافقم من دیگه برام تجربه شده اگه دست از سرم برداره قید بچه دوم رو زدم

منم همینطور

ایشالله زندگیمون درست شه فقط 

همین یدونه رو بزرک‌ کنیم هنر کردیم 

خدایا ب دلامون آرامش بده
من فقط تمام تلاشمو میذارم که بچم مثل خودش نباشه،همین از دستم برمیاد

همین کافیه 

چون اینجوری فردا پس فردا یکی هم مثل من و شما بدبخت نمیشه 

خدایا ب دلامون آرامش بده
منم همینطور ایشالله زندگیمون درست شه فقط  همین یدونه رو بزرک‌ کنیم هنر کردیم

بله عزیزم خواهش میکنم به خودت فشار نیار رو بچه اثر میذاره،اینجا چقد خوبه آدمایی که هیچوقت همو ندیدن باهم بدون هیچ قضاوتی درد دل میکنن

بله عزیزم خواهش میکنم به خودت فشار نیار رو بچه اثر میذاره،اینجا چقد خوبه آدمایی که هیچوقت همو ندیدن ...

دارم سعیمو میکنم عزیزم ولی واقعا نمیشه بیخیال بود ولی من این روزامو فراموش نمیکنم

دقیقا من اینجا بعضی حرفارو میزنم ک هیچوق نمیتونم ب کسی بگم اگه اینجا هم نبود خفه میشدم از تنهایی

خیلی تنهام خیلی😞  شوهرم فک میکنه دوستمه ولی نیست تا چیزی میگم جبهه میگیره و از خودش دفاع میکنه و انتظار داره همه حرفامو بگم بهش🥲

خدایا ب دلامون آرامش بده
دارم سعیمو میکنم عزیزم ولی واقعا نمیشه بیخیال بود ولی من این روزامو فراموش نمیکنم دقیقا من اینجا بع ...

عین منی که عزیزم اول خودشون میگن حرفاتو بگو بعدش هم که میگیم کار به اینجایی که هستم میرسه،نمیدونم دارم تاوان کدوم کار نکرده رو میدم تو این زندگی

دارم سعیمو میکنم عزیزم ولی واقعا نمیشه بیخیال بود ولی من این روزامو فراموش نمیکنم دقیقا من اینجا بع ...

بخدا عزیزم همه تربیت بچمو میگن همه هوششو میگن همه دست پختمو میگن تمیزیمو میگن عرضه ی منو میگن،اونوقت شوهرم منو حتی نمیبینه،اینا رو نمیگما فکرکنی تعریف میکنم منظورم اینه اصلا من نیستم انگار

عین منی که عزیزم اول خودشون میگن حرفاتو بگو بعدش هم که میگیم کار به اینجایی که هستم میرسه،نمیدونم دا ...

از بس ک ساده و بی سیاستیم

خودشون تا ناراحت میشن فوری میگن فلان کار رو کردی ناراحت شدم

ولی تا ما چیزی بگیم جبهه میگیرن

خدایا ب دلامون آرامش بده
بخدا عزیزم همه تربیت بچمو میگن همه هوششو میگن همه دست پختمو میگن تمیزیمو میگن عرضه ی منو میگن،اونوقت ...

میفهمم چی میگی

ولی چه میشه کرد

از بلاتکلیفی بی زارم

کاش تکلیف زندگیمون مشخص شه

خدایا ب دلامون آرامش بده
میفهمم چی میگی ولی چه میشه کرد از بلاتکلیفی بی زارم کاش تکلیف زندگیمون مشخص شه

آره عزیزم بخدا اصلا خورد و خوراک ندارم،عکس بچمو که میبینم دلم ریش میشه خدا نگذره از شوهرم که این زندگی نکبتو برام ساخت،راستی ممنون که به حرفام گوش دادی خیلی آروم تر شدم من یه گوش شنوا میخواستم❤