2789
عنوان

زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 68 پست
مرسی عزیزم ولی منم یک ماه دیگه بچم بدنیا میاد و هنوز نیومده عاشقشم و دارم این زندگی رو فقط بخاطر اون ...

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و  خدا بچتو سالم بذاره بغلت،منم مثل خودت امیدم بچمه وگرنه میدونم اون زندگی کلا درست بشو نیست

برا شما مشکل چیه عزیزم؟؟

ای خواهر انقد مشکل دارم🤣 

اینجوری بگم ک سه ماهه کل زندگیم زیر و رو شده و انگار ورق برگشته

با شوهرم ب اختلاف خوردم خونه مون رو فروختیم خونه ک قراره بریم قرار بود پانزده روزه حاضر شه ولی الان دو ماهه سرگردونیم مامانم مادرشوهرم این وسط دعواشون شد 

یعنی گره کور افتاده تو زندگیم 

تا سه ماه پیش زندگیم انگار بهشت بود یهو جهنم شد

خدایا ب دلامون آرامش بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و  خدا بچتو سالم بذاره بغلت،منم مثل خودت امیدم بچمه وگرنه میدون ...

مرسی عزیزم 

تنها امید زندگیم بچمه منتظرم بیاد و همه غما از دلم بره 

شاید اگه نبود من انقد قوی نبودم و تا الان هزار بار مرده بودم

خدایا ب دلامون آرامش بده
ای خواهر انقد مشکل دارم🤣  اینجوری بگم ک سه ماهه کل زندگیم زیر و رو شده و انگار ورق برگشته با ...

شاید چشمتون زدن عزیزم حتما صدقه بده،میدونم درکت میکنم ولی زیاد ناراحتی نکن رو بچه اثر میذاره و بعد از زایمان نمیتونی تمرکزتو بذاری بهش

شاید چشمتون زدن عزیزم حتما صدقه بده،میدونم درکت میکنم ولی زیاد ناراحتی نکن رو بچه اثر میذاره و بعد ا ...

عزیزم توو روم بهم میگفتن تو خیلی خوشبختی خوشبحالت

در حالی ک منم عین خیلیا مشکلات خودمو داشتم ولی اهل ناله نبودم 

خیلی نابود شدم دیگه ول کردم همه چی رو 

اگه رابطم با شوهرم درست نشه فک کنم زندگیمو باختم دیگه 

منتظرم دخترم بیاد و درست کنه همه چی رو 

نمیخوام بچم بچه طلاق بشه یا توو خونه ای باشه ک پدر و مادرش دعوا میکنن  برا همون دارم تلاش میکنم اگه با اومدنش چیزی درست نشه مجبورم زندگیمو ک براش جون کندم بزارم و برم خیلی سختمه

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم توو روم بهم میگفتن تو خیلی خوشبختی خوشبحالت در حالی ک منم عین خیلیا مشکلات خودمو داشتم ولی اه ...

عزیزم اینطوری نگو حتما درست میشه،آدمایی مثل منو شما هیچوقت از زندگیمون چیزی بروز نمیدیم و ملت فکر میکنن ما با کله افتادیم ظرف عس ولی اصلا نمیدونن چه تاوانی دادیم برا زندگیمون

عزیزم اینطوری نگو حتما درست میشه،آدمایی مثل منو شما هیچوقت از زندگیمون چیزی بروز نمیدیم و ملت فکر می ...

دقیقا عزیزم

چوب دلمون رو میخوریم

کاش دو رویی رو بلد بودیم الان روزگارمون این نبود

آدمای ساده همیشه باختن

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم توو روم بهم میگفتن تو خیلی خوشبختی خوشبحالت در حالی ک منم عین خیلیا مشکلات خودمو داشتم ولی اه ...

متاسفانه الان زندگی من لب پرتگاهه تا حرفمون میشه بچم رنگش مثل گچ سفید میشه،کتک کاریا رو میبینه و حتما حتما فردا برا ازدواجش تاثیر میذاره،من شرمنده بچمم هستم

متاسفانه الان زندگی من لب پرتگاهه تا حرفمون میشه بچم رنگش مثل گچ سفید میشه،کتک کاریا رو میبینه و حتم ...

واقعا این چ زندگیه

تو الان باید شوهرت و بچت کنارت بودن و خواب بودید

من باید الان شوهرم کنارم توو خونم بود و راحت خواب بودم

عزیزم زیاد خودت رو اذیت نکن تو‌ک نخواستی زندگیت اینجوری بشه

بخت و اقبال ما هم اینجوری بوده 

شاید روزای خوب در انتظارمونه شایدم تموم شده خوشیامون

خدایا ب دلامون آرامش بده
واقعا این چ زندگیه تو الان باید شوهرت و بچت کنارت بودن و خواب بودید من باید الان شوهرم کنارم توو خ ...

بله عزیزم درسته،میدونی من چقد زحمت میکشم تو خونه؟به جای اینکه شوهرم پشتم باشه من همیشه پشتش بودم با اینکه زن منم ولی همیشه سعی کردم بدونه من پشتشم ولی اون چی؟حتی یه بارم تا حالا پشتم نبود

بله عزیزم درسته،میدونی من چقد زحمت میکشم تو خونه؟به جای اینکه شوهرم پشتم باشه من همیشه پشتش بودم با ...

منم همیشه حمایتش کردم پشتش وایسادم هر کاری خواسته بکنه گفتم ب حرف هیچکس گوش نکن تو میتونی 

حالا این شده اوضاع زندگیم

باید داعم تحقیرشون میکردیم و غر میزدیم 

مادرشوهرم برگشت ب مادرم گف نمیدونم چه مشکلی دارن تو خونه پسرم ب من نمیگه افسرده شده😐 بخدا جیگرم آتیش کرفت با این حرفش ، واقعا سوختم هیچوقت حلالش نمیکنم هیچوقت. امیدوارم یه روزی تاوان این حرفش رو بده و یادش بیفته چی گفت

خدایا ب دلامون آرامش بده