2777
2789
عنوان

کی قسمت این هفته پدرخوانده رو دید ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 54 پست

واای من نمیدونستم من چقد طرفدار بهاره بودم گفتم چقد حرفه ای بازی میکنه پس نگو تقلب میکرده...مگه میشه خب قبلش گوشی و ساعت همه چی ازشون میگیرن ...بازی با تقلب ک حال نمیده 

زندگی زیباست، فقط از دور،خیلی دور،مثلا بیرون ازمرزایران😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تو پیج پدر علی صلوذی اونجا کامل توضیح داده همه چی رو  من خودم عاشق بهاره بودم.. الان تنها ...

اینستا ندارم 

یوتیوب بزنم سوتی های بهاره افشاری از امین فردین میاره؟

یوتیوب هنگ میکنه جمله رو بنویسم😂

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
واای من نمیدونستم من چقد طرفدار بهاره بودم گفتم چقد حرفه ای بازی میکنه پس نگو تقلب میکرده...مگه میشه ...

ببین اولین قسمت فینال و ببین که بهاره نوسترآداموس هست 

واقعا تبره اونجا کیفشو گرفتن ازش.. بعد کسی هم که از پشت صحنه تقلب بهش میرسونه رو اخراج کردن 

اون قسمت واقعا مهره تاییدی هس به تقلباش 

همیشه میگفت رستمی چش باز کنه من میفهمم من بزرگش کردم.. همون دس 4 شب بهش تارگت زد بهش رایم میداد که تو مافیایی درصورتیکه شهر بود 😅

اینستا ندارم  یوتیوب بزنم سوتی های بهاره افشاری از امین فردین میاره؟ یوتیوب هنگ میکنه جمله رو ...

تو گوگل سرچ کن تقلب بهاره افشاری یوتیوب بزار اگر فی لتر شکنم وصل شد همبن جا اسکرین های علی صبوری رو میزارم برات 

صبوری خودش از وقتی که بهاره گفت فقط مجید وامیرعلی تاپ پلیر هستن کلا بابهاره جبهه گرفت ومیخواد خرابش ...

خب کلا رفتار بهاره جوری یود که انگار خصومت قبلی داره با صبوری 🤷‍♀️