2777
2789

بچه ها اگه دیدین بیاین تحلیل . البته تحلیل بازی که مشخصه نبویان بهترین مافیا بود حرف نداشت ، شهروند نابغه بهنام تشکر بود و علی صبوری مثل همیشه باهوش بود و البته طفلک خیلی مظلومانه بازی رو ترک کرد. ولی تحیل اخلاقی رو میتونم بگم بهاره خیلی بی ادبه، و احساس میکنم با صبوری خصومت شخصی داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهنام تشکر اصلا شهروند خوبی نبود 

چون فکت های غلط و اشتباه وارد بازی کرد 

اگه میگفت نبویان مافیای چون خود زنی کرده میشد شهروند خوب 

ولی همش میگفت نبویان مافیاس چون لئون زده 

اصن هیچی حالیش نبود 

مافیارو درست تشخیص داد ولی با فکت غلط 

اگه فکتش درست یود و شهر رو با خودش همراه می‌کرد میشد بازیکن خوب

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
بهنام تشکر اصلا شهروند خوبی نبود  چون فکت های غلط و اشتباه وارد بازی کرد  اگه میگفت نبوی ...

اره درسته، خب حدس خود زنی خیلی کار سختی بود چون تا بحال اینکار اتفاق نیافتاده بود احتمالا ازین به بعد جا میافته ، منتها همینکه با وجود استعلام تونست متوجه یشه صبوری شهر و امیرعلی مافیاست خودش کافیه که باهوش بودنش ررو نشون بده 

دیگه امین فردین دست بهاره افشاریو رو کرده که ایرپاد تو گوشش‌میذاره تقلب میکنه حال نمیده دیدن بازیش

امین فردین اونجاس؟

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔