2777
عنوان

پوست صورت

284 بازدید | 11 پست

من پوست صورتم خیلی خوب بود یک ساله هر ارایشی میکنم میماسه منافذ باز داره و پیشونیم و روی دماغم حالت پوسته پوست میشه چربیشم زیاده ابرسان و شوینده و سرم و تونرو ماسکم فایده نداشت بنظرتون چیکار کنم برا پوستم ک اوکی بشه؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

برا منافذبازش پودر کلاژن بخور ،تونر بزن و ماسک گچی

فایده نداشت 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منافذبازش پودر کلاژن بخور ،تونر بزن و ماسک گچی

پودرکلاژن ازکجاتهیه کنم گلی

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
اسكراب كن هر شب پماد كليندمايسين هم بزن

هرشب اسکراب کنم بد نیس!؟

نه من پوست از جوش افتضاح بود اول اينكه با ي ژل شستشو مخصوص پوستت صورت بشور بعد تونر بزن بعد پماد ...

نمیخواد فشیالی کربن تراپی چیزی برم؟

فایده نداشت 

هر روز صبح به پوستت یخ بمال

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
هر روز صبح به پوستت یخ بمال

اها باشع پ

نمیخواد فشیالی کربن تراپی چیزی برم؟

سلام عزیزم شما باید ژل شستشو ماساژور دار بگیری استفاده کنی که پوستت رو کامل تمیز کنه

از ماسک پیل آف برای منافذ استفاده کن هم کوچیک میکنه هم آلودگی هاشو از بین میبره کامل 

به نسبت جنس پوستت پن کیاهی برای شستشو استفاده کن .۰۹۱۹۶۹۵۵۷۵۰ این شماره ام خواستی پیام بده عکس صورتتو بفرست ببینم 

سلام منم صورت و گردنم بعد حاملگی کلی لک افتاده بود ولی تو شیراز پیش خانم د‌کتر عباسی لیزر انجام دادم میتونم بگم ۸۰ درصد لک ها رفت واقعا بهترین نتیجه ای بود که گرفتم . 

شماره دکترمو برات میزارم خواستی بهش پیام بده: ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶