2777
2789

لطفن راهنمایی کنین پدر ک در وصیت قیدکرده ک من هرچی اموال دارم اختیارش دست همسرم بغیرازفروش حالاپسرش گیرداده ک من سهمم رو میخام ایا پسر اگ شکایت کنه میتونه از مادر سهم بگیره؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق نخوندم ولی اگر وصیت نامه باشه خیر اگر نباشه بله.تا مادر در قید حیات هستن نمیتونه. بغیر از فروش ینی چی؟ پس منظور پدر چی بوده؟خب بفروشید سهمش رو بدید

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

وصیت نامه باید ثبت دفتری شده باشه تا معتبر باشه. نه فقط یک دستنوشته

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
فکر کنم اره چون ایشون حق تعیین تکلیف یک سوم اموالش رو داره بعدم وقتی پدر فوت شدن دیگه ارث حقشونه یک ...

این در صورتیه که صاحب اموال وصعیتی نکرده و خودش تقسیم مال نکرده باشه که اون صورت طبق قانون ، اموال بین تقسیم میشه

ن یعنی پدرم اختیاراموالشو داده مادرم ولی بنام ش نیس 

آهان اینجوری اگر ب نام نزده و فقط گفته ک شرط نیست.بله میتونه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
حقوق نخوندم ولی اگر وصیت نامه باشه خیر اگر نباشه بله.تا مادر در قید حیات هستن نمیتونه. بغیر از فروش ...

طبق قانون متوفی یک سوم اموالش رو میتونه وصیت کنه، ماترک نسبت ب سهم ارث تقسیم میشه، اول هم مهریه زنش در اولویته

انسانیت زیباترین نسخه جهان. مشاوره پروپزال و پایان نامه
وصیت نامه باید ثبت دفتری شده باشه تا معتبر باشه. نه فقط یک دستنوشته

محظری هس فقط بنام ش نیس ولی اخیتارشو داده ب همسرش وقیدکرده ک حق فروش نداره ولی تازمانی ک زندع هس اختیار اموال دست همسرم باشد ولی پسرش گیرداده ک سهم منوبده وگرنه شکایت میکنم

این در صورتیه که صاحب اموال وصعیتی نکرده و خودش تقسیم مال نکرده باشه که اون صورت طبق قانون ، اموال ب ...

یعنی اونجوری تقسقم نکرده اموالش یعنی پسر میتونه در قید حیاط مادر حق شو بگیره؟؟