2777
2789
عنوان

عدد بتام خوبه؟

210 بازدید | 24 پست

بچه ها هرچی این مدت تاپیک نزده بودم این چند روز از استرس تاپیک زدم 

سه روز پیش بتام ۱۱ بود یه بارم ۱۴ 

امروز شده ۶۰ 

۵ هفته و سه روز میشم 

به نظرتون خوبه؟؟؟

من تنبلی داشتم میگم شاید لقاح دیر تشکیل شده وگرنه زودتر باید مثبت میشد؟

چند روز تاخیر داری

دوبرابر شده پس خوبه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم هنو اولا هستی ۵ هفته نیستی 

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اولا که بهت تبریک میگم 

ایشالا که خود امام رضا بهت ببخشه 

تاپیک تو خوندم دیدم 

ایشالا که بارداری سالم باشه و بتا مث الان ک رشد خوبی داشته ادامه دار باشه واست 

واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
یه هفته گلم

پس خوبه عزیزم همین ک دوبرابر شده خوبه انشالله ک جاش خوبه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
یک هفته از موعدم گذشته  ۶۰ واسه امروزه  ۱۴ برای ۷۲ ساعت پیش

خب عالیه 

دیگه از نده خب 

امروز ۳ شنبه 

۵ شنبه باید حداقل ۱۲۰

و شنبه ۲۵۰ باشه 

شنبه برو 

اگ ۲۵۰ ب بالا بود بدون عااااالیه و دیگ هیچ استرسی نداشته باش و هیچ کاری نکن تا هفته ۸  ک بری قلب

یک هفته از موعدم گذشته  ۶۰ واسه امروزه  ۱۴ برای ۷۲ ساعت پیش

خداروشکر نگران نباش عزیزم 

پس خوبه عزیزم همین ک دوبرابر شده خوبه انشالله ک جاش خوبه

عه یعنی خیالم راحت باشه که عددش خوبه؟ 

ویزیت آنلاین پزشک زنان زدم تو دکتر ساینا 

گفت بتا تیتر بده در صورتی اینا تیتر بود🤕

ببین من رفتم از دادم ۶۹ بود نمیدونم تو تاپیک هام عست یا ن

بعد گفتن احتمالا پریودبشی یا سقط بشع یا خارج رحم بشه چون پایینه

شب و روزم استرس و اشک بود

واسه همین میگم اصن دکتر هم نرو 

جز ترسوندن کاری نمیکنن 

من ک با همون بتای پایین بارداریم سالم بود شکر خدا 

از ته دل میخام خدا دلتو شاد کنه و نینی سالم بیاد بغلت