2777
2789
عنوان

عدد بتام خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
خب عالیه  دیگه از نده خب  امروز ۳ شنبه  ۵ شنبه باید حداقل ۱۲۰ و شنبه ۲۵۰ باشه&nbs ...

خداروشکر‌عزیزم ممنون خیالمو راحت کردی انشالله به سلامتی و دل خوش نینی رو‌بغل بگیری

خداروشکر‌عزیزم ممنون خیالمو راحت کردی انشالله به سلامتی و دل خوش نینی رو‌بغل بگیری

مطمین باش بعد این همه مدت دلت شاد کرده خدا 

ناخوشت نمیکنه امیدت پایدار باشه بهش

بوس بهت

واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من رفتم از دادم ۶۹ بود نمیدونم تو تاپیک هام عست یا ن بعد گفتن احتمالا پریودبشی یا سقط بشع یا خ ...

خداروشکررررر عزیزم 

چرا دکترا اینقد استرس میدن آخه 

چند روز بعد موعد ۶۹ بودی؟

عه یعنی خیالم راحت باشه که عددش خوبه؟  ویزیت آنلاین پزشک زنان زدم تو دکتر ساینا  گفت بتا ...

وا میگفتی دادم دیگ دوبرابر شده

اره انشالله ک خیره بتا ک خوب رشد کرده فعلا دیگ نده تا شنبه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
خداروشکررررر عزیزم  چرا دکترا اینقد استرس میدن آخه  چند روز بعد موعد ۶۹ بودی؟

ببین موعدم دقیق یادم نبود

۳ یا ۴ روز فک کنم 

قرار نیست همه نطفه شون بعد آخرین پریود بگیره 

الکی نترس ایشالا خیره

واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
ببین موعدم دقیق یادم نبود ۳ یا ۴ روز فک کنم  قرار نیست همه نطفه شون بعد آخرین پریود بگیره& ...

ممنون مهربون 

انشالله به حق امام رضا بارداریتو به سلامتی بگذرونی❤️💞

اره نمیدونم چرا اینجوری گفت🤕

چیزی نیست نگران نباش 

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍