2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 61 پست
بنظرت طبیعیه من بیست سالمه تو رابطه خاصی نرفتم تاحالا

اره کاملا حالا من ۲۲ سالمه رابطه داشتم چی شد مثلا چیز زیادی از دست ندادی

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)
ترم ۴ام

به سلامتی

توعلوم پزشکی 

مامایی ها با بچه ها فوریت رل میزدن😅😅😅

پرستاری ها خودشون میکشتن تا باپزشکی ها جور بشن

خوشبختانه من اهل این روابط دوس پسر واین چیا نبودم

روحیه حساسی دارم 

ازعاقبتش خوشم نمیومد

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پس ی که منو درست نمیشناسه بخواد بیاد خواستگاری از کجا معلوم فرداش با نظر مامانش نظرش عوض نشه&nbs ...

خب میاد اشنا میشه 

مگه اون که با شما دوست میشه امکان نداره یکی خوشگلتر ببینه و نظرش عوض بشه ؟!

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
به سلامتی توعلوم پزشکی  مامایی ها با بچه ها فوریت رل میزدن😅😅😅 پرستاری ها خودشون میکشتن ...

منم ب همین دلیل رل نمیزنم

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
خب میاد اشنا میشه  مگه اون که با شما دوست میشه امکان نداره یکی خوشگلتر ببینه و نظرش عوض بشه ؟!

اخه حس میکنم اینجوری حتی هیچ ذوق و تلاشی برای رسیدن بهم نداره

اخه حس میکنم اینجوری حتی هیچ ذوق و تلاشی برای رسیدن بهم نداره

یکم واقع بینانه به زندگی نگاه کنیم 

همه چیز عشق و عاشقی صرف نیست 

بنظرتون یک پسر دانشجو عاشق که هنوز اینده مشخصی نداره 

تا یک پسری که شاغل و سطح درامدش مشخص و براش رابطه سنتی و اصولی مهم بدوه کدوم کیس مناسب تریه

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
یکم واقع بینانه به زندگی نگاه کنیم  همه چیز عشق و عاشقی صرف نیست  بنظرتون یک پسر دانشجو ...

معلومه که دومی اما من همش میگم چرا همون کیس با عشق وارد زندگیم نشه؟اینجوری من نشم میره سراغ بعدی 

اصلا شوق و علاقه ای هست که بخواد برای خوشحالیم تلاش کنه؟

احساس میکنم مردا خیلی بی احساسن  کلی دخترو بازی میدن و بعدم میرن سراغ ی دختر پاک 

من نمیخوام بعدا حسرت بخورم که ای کاش بیشتر جوونی میکردم شیطنت میکردم 

دانشجو اتاق عملم بابامم خیلی پولداره و ادم سر شناسیه خانواده مون اعتقاد دارن دختر پسرای فامیل با هم ...

اوه عزیزم موقعیتت متوسطه ب نظرم بزار خاستگار سنتی ام بیاد ی جوری گفتی فک کردم پزشکی یا دندون میخونی بزار بیاد بزار بیاد 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
به نظرم عشق یه هویی پیش میاد ببین هرچه پاک تر باشی وجدان خودت هم راحت تره منم ایفدر وارد هیچ رابطه ...

منم بنظرم عشق خیلی بی خبر میاد ولی دوستامو که میبینم چه گرگن چجوری برا خودشون خاستگار جور میکنن و تو کف ازدواج و دنبال پسرای خفنن میگم خاک بر سرت چقد ساده ای

اوه عزیزم موقعیتت متوسطه ب نظرم بزار خاستگار سنتی ام بیاد ی جوری گفتی فک کردم پزشکی یا دندون میخونی ...

شما دندون میخونی؟

در مورد ازدواج نمیشه به طور کلی سنتی یا مدرن را تایید کرد باید دید فرد در چه شرایطی قرار داره . بعدش ازدواج سنتی مثل قدیم نیست که ندیده و نشناخته با دو جلسه خواستگاری با هم ازدواج کنند الان می تونند جهت آشنایی یک مدت با هم رابطه داشته باشند و صحبت کنند و چون خانواده ها در جریان هستند و نیت ازدواج دارند رابطه خیلی بهتر از دوستی میشه و فرد کمتر دروغ میگه و سعی در شناخت طرف مقابل داره و تازه از مشاور هم میشه کمک گرفت 

شما دندون میخونی؟

من ازمایشگاه میخونم ولی سه ساله تو رابطم خیلی خوبه رابطم دوسم داره ولی متاسفانه از لحاظ مالی مشکل داریم ازت خواهش میکنم قبل رابطه چشمات رو باز کن

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
در مورد ازدواج نمیشه به طور کلی سنتی یا مدرن را تایید کرد باید دید فرد در چه شرایطی قرار داره . بعدش ...

نمیدونم والا چی بگم ارزو میکنم عاشق شو ولی

من ازمایشگاه میخونم ولی سه ساله تو رابطم خیلی خوبه رابطم دوسم داره ولی متاسفانه از لحاظ مالی مشکل دا ...

ینی چجوری؟چیکار کنم بنظرت ینی میگی پول خیلی مهم تر از عسقه؟تو با عشق ازدواج کردی؟