2777
2789
عنوان

دوست پسر

2018 بازدید | 61 پست

بچه ها من شهرمون کوچیکه 

نمیتونم اینجا رل بزنم  همه همو میشناسیناز طرفی هی برام خاستگار میاد ادمای خوب ولی من دلم نمیخواد سنتی ازدواج کنم الانم که دانشگاهم هی به همه پسرا میگم نه چون واقعا اینایی که پیشنهاد میدن رو در حد خودم نمیبینیم همش حس میکنم باید عشق پیش بیاد ولی اگه تا ده سال دیگم نیومد و سنتی ازدواج کردم چی؟خیلی پشیمون میشم؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

اگه ده سال دیگه ازدواج کنی خیلی بهتر از اینه که الان با به آدم داغون ازدواج کنی فقط به خاطر اینکه دیر نشه  

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون سنتی هم بیاد مگه یه مدت به قصد آشنایی نمی‌گردین باهم که علاقه و شناخت پیش بیاد؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ینی چی در حدت نیستن؟ چی میخونی چه دستاوردی داشتی

خودم خیلی شرایطم خوبه واقعا از پسرایی که پیشنهاد میدن خیلی بهتر 

اون پسراییم که خوبن همشون لاشی 

مگه سنتی چشه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
اگه ده سال دیگه ازدواج کنی خیلی بهتر از اینه که الان با به آدم داغون ازدواج کنی فقط به خاطر اینکه دی ...

داغون نیستن فقط حسی بهشون ندارم 

دلم میخواد با عشق زیاد ازدواج کنم خیلی رویاییه؟

نميدونم ، احتمالا پشيمون بشي  تو هموني كه ميگفتي يه خواستگار داري داداشش و يكي از فايلاش بهت پ ...

اره همونم 

داغون نیستن فقط حسی بهشون ندارم  دلم میخواد با عشق زیاد ازدواج کنم خیلی رویاییه؟

نه رویایی نیست تا وقتی علاقه به کسی نداشتی ازدواج نکن چون بعد ازدواج به وجود نمیاد

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)
چیکاره ای که اونا در حدت نیستن برام سواله🤔

دانشجو اتاق عملم بابامم خیلی پولداره و ادم سر شناسیه خانواده مون اعتقاد دارن دختر پسرای فامیل با هم باشن بهتره