2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 61 پست

خب یکم بررسی کنید ببینید اونایی که غیر سنتی ازدواج کردن چقدر ازدواج های موفقی داشتن ملاک یک سال دوسال هم نیست 

ازدواج سنتی همیشه هم بد نیست 

در حالی که رابطه دوستی همیشه هم خوب نیست 

میشه دوران اشنایی سنتی رو با رعایت همه رسوم و عرف خانواده ها بیشتر کرد طوری که زیاد تو سر و زبون فامیل و اشنایان نیفته و عاقلانه تصمیم گرفت و اگه قرار به عشق باشه مطمین باشید با کمی صحبت و معاشرت پیش میاد

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
من خودم بعد عقد تازه عاشق شوهرم شدم یه ازدواج سنتی بود و کاملا راضی ام

ینی میگی پیش میاد؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه رویایی نیست تا وقتی علاقه به کسی نداشتی ازدواج نکن چون بعد ازدواج به وجود نمیاد

میترسم از اینکه اینقد کمالگرایانه دارم فک میکنم پشیمون شم 

خب یکم بررسی کنید ببینید اونایی که غیر سنتی ازدواج کردن چقدر ازدواج های موفقی داشتن ملاک یک سال دوسا ...

چرا پس ی که منو درست نمیشناسه بخواد بیاد خواستگاری از کجا معلوم فرداش با نظر مامانش نظرش عوض نشه 

چنین پسری بنظرت استقلال دارع؟

میترسم از اینکه اینقد کمالگرایانه دارم فک میکنم پشیمون شم  

نه بابا چرا پشیمون شی آخه بری با یه مولتی میلیاردر هم ازدواج کنی ولی ازش خوشت نیاد زندگیت جهنم میشه ولم کن بابا مردا کین آخه برو واسه خودت زندگی کن  

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

اخرش بااون پسر رل نزدی؟؟؟توتاپیکات که گفتی بعد امتحانات جوابش،میدی

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
نه بابا چرا پشیمون شدی آخه بری با یه مولتی میلیاردر هم ازدواج کنی ولی ازش خوشت نیاد زندگیت جهنم میشه ...

همه دوستام یا رل دارن هر چند بدرد نخوریا  یا ازدواج میکنن من حس بی لیاقتی بهم دست داده حس میکنم لیاقت عشق کسی رو ندارم

اخرش بااون پسر رل نزدی؟؟؟توتاپیکات که گفتی بعد امتحانات جوابش،میدی

دو ماهه التماسم میکنه بیا بریم دیت 

هنوزم حس میکنم این پسره برام خیلی کمه

اصلن نمی شه هم خوب هم لاشی😑

نمیدونم که. اگه تنها مزیتش رشتشه که همکلاسیاشم اتاق عمل میخونن و البته رشته های بهتر از اتاق عملم هستن. نمیدونم خوشگله یا نه هیکلش چطوریه و...

🙋🏻‍♂
همه دوستام یا رل دارن هر چند بدرد نخوریا  یا ازدواج میکنن من حس بی لیاقتی بهم دست داده حس میکنم ...

اون دیگه تو سر خودته ولی خودتو گول نزن با یه رابطه ی غلط

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)
دو ماهه التماسم میکنه بیا بریم دیت  هنوزم حس میکنم این پسره برام خیلی کمه

ترم چندی؟؟؟من دانشگاه علوم پزشکی خوندم

ولی رشته بهداشت

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
اون دیگه تو سر خودته ولی خودتو گول نزن با یه رابطه ی غلط

بنظرت طبیعیه من بیست سالمه تو رابطه خاصی نرفتم تاحالا

اگه فقط براي اينكه ميخواي از بقيه عقب نموني ميخواي رل بزني ، اينكارو نكن 

من خودمم همسناي خودتم ، تا حالا با هيچ پسري چتم نكردم همينم باعث شده از ديد بقيه با مابقي دخترا يكم فرق كنم ، پسرا خيلي بد شدن ، سخت ميشه يكي رو پيدا كني واقعا دوست داشته باشه