2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 61 پست
معلومه که دومی اما من همش میگم چرا همون کیس با عشق وارد زندگیم نشه؟اینجوری من نشم میره سراغ بعدی&nbs ...

خب اینجور که شما میگید یعنی پسرها هم مجازن تومجردی همه چیزو تجربه کنن که بعدا حسرت نخورن ؟! 

البته اینم نظریه چون جامعه فعلا اینجوریه 

ولی از یک جای زندگی شما احساس میکنی نیاز به یک رفیق داری که پشتت باشه نه صرفا یک عاشق دلباخته 

سعی کن توی ازدواج دنبال یک مرد باشی که یک عمر رفیقت باشه 

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
اگه فقط براي اينكه ميخواي از بقيه عقب نموني ميخواي رل بزني ، اينكارو نكن  من خودمم همسناي خودت ...

منم اینطوریم بقیه اکیپ دخترپسری دارن ولی منو دوتا از دوستام اکیپ همیشه با همیم با بقیه دخترا هم خوبم و با پسرا هم در حد سوال.

ولی یچیزی بهت این حسو نمیده انگار از اون دخترا یه جیزی کمتر داری؟من بعضی اوقات همچین فکری به سرم میزنه.

پزشکی میخونم

آرمی💜🎶عاشق گلدوزی،کتاب،فیلم و باغبونی🪽🔮🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینجور که شما میگید یعنی پسرها هم مجازن تومجردی همه چیزو تجربه کنن که بعدا حسرت نخورن ؟!  ا ...

اخه به همسن و سالام که نگاه میکنم میبینم من چقدررر گاوم همه دنبال عشق و حالن ولی من چی؟نه که بخواما 

واقعا دوس ندارم این مدلی شم ولی خب دلمم برای پاکیم میسوزع

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
ینی چجوری؟چیکار کنم بنظرت ینی میگی پول خیلی مهم تر از عسقه؟تو با عشق ازدواج کردی؟

عزیزم من هنوز تو رابطم زنگ زدن بیان خاستگاری ک پدرم مخالفه عشقم رشتش از من پایین تره ولی خیلی خوب و بادرک و مهربونه ماشالله ولی خب مشکل مالی داره . ببین باید جفتش باشه هم عشق هم پول ب نظرم مثلا ما ب خاطر نبود کار درست حسابی ک بابام قبول کنه سه ساله تو رابطه هستیم الکی . پس میگم سعی کن با هم رشته ای خودت کیس پیدا کنی چون بچه های علوم پزشکی زودتر ب درآمد میرسن و اینکه عشق زمانی ب سراغت میاد ک فکرش رو نمیکنی تجربه کردم ک میگم بعدم همه چی قسمته ان شاءالله ی همسر خوب قسمتت بشه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
ینی چجوری؟چیکار کنم بنظرت ینی میگی پول خیلی مهم تر از عسقه؟تو با عشق ازدواج کردی؟

توی همون رابطه آشنایی هم میشه عاشق شد اتفاقا عشقش هم پایدار تره ولی اگر اول عاشق بشی و نتونی باهاش ازدواج کنی بیشتر اذیت میشی ولی با کسی وارد رابطه آشنایی شو که ملاک‌های اصلی برای ازدواجت را داشته باشه 

عزیزم من هنوز تو رابطم زنگ زدن بیان خاستگاری ک پدرم مخالفه عشقم رشتش از من پایین تره ولی خیلی خوب و ...

حق داره بابات...

چجوری آشنا شدین؟ در برابر بقیع پیشنهادات اوکی ای 

توی همون رابطه آشنایی هم میشه عاشق شد اتفاقا عشقش هم پایدار تره ولی اگر اول عاشق بشی و نتونی باهاش ا ...

افرین منم دقت نکردم سنش کم بود دانشجو بود الان سه ساله تو رابطم پسر صفر رو انتخاب تکنید

اخه به همسن و سالام که نگاه میکنم میبینم من چقدررر گاوم همه دنبال عشق و حالن ولی من چی؟نه که بخواما& ...

میدونی اونی که پاکه چیزی رو از دست نداده 

ولی اون پسر یا دختری که تن به هر رابطه ای میده خیلی چیزا رو از دست داده که به خودش مربوطه 

همین که شده وسیله خودش کم نیست 

البته این میتونه برای خیلی ها هنجار باشه 

توی همون رابطه آشنایی هم میشه عاشق شد اتفاقا عشقش هم پایدار تره ولی اگر اول عاشق بشی و نتونی باهاش ا ...

دقیقا منم دوس دارم با کسی رل بزنم ک حداقل بالای ۸۰درصد مژکعنم باشم باهاش ازدواج میکنم اما اصلاااا برام پیش نمیاد نمیبینم چنین ادمی

میدونی اونی که پاکه چیزی رو از دست نداده  ولی اون پسر یا دختری که تن به هر رابطه ای میده خیلی ...

اما میدونی چیه الان من اینجوریم که همه ازم تعجب میکننجامعه برعکس شده 

انگار شده افتخار هر روز با این و اون بودن این داره نابودم میکنه

حق داره بابات... چجوری آشنا شدین؟ در برابر بقیع پیشنهادات اوکی ای 

ببین من تو ی گروه آموزشی باهاش آشنا شدم اونجا من داشتم بهش روش های حفظ قرآن رو میگفتم یهویی قسمت شد و پیشنهاد ازدواج داد من هنوز کنکور نداده بودم اون موقع خودش خیلی خوبه ولی از لحاظ کاری مشکل داریم رشتش ریاضی هست کار اصلا براش نیست واسه این میگم اگ تو دانشکاه عاشق میشدم بهتر بود الان انقد دوسش دارم نمیتونم ولش کنم دعا کن مشکلاتمون حل شه بهم برسیم

دقیقا منم دوس دارم با کسی رل بزنم ک حداقل بالای ۸۰درصد مژکعنم باشم باهاش ازدواج میکنم اما اصلاااا بر ...

بهش فک نکن. از خدا بخواه تو بهترین زمان جلوت بزاره .دانشکاه فعال باش تو همه جلسات چ درسی و..... شرکت کن

ببین من تو ی گروه آموزشی باهاش آشنا شدم اونجا من داشتم بهش روش های حفظ قرآن رو میگفتم یهویی قسمت شد ...

خوشبحالت حداقل یه روزای خوبی تجربه کردی 

برای من ارزو میشه عاشق شدن فک کنم :))

ایشاللع بهم میرسین و تاپیکشم میبینم😍🤍

اما میدونی چیه الان من اینجوریم که همه ازم تعجب میکننجامعه برعکس شده  انگار شده افتخار هر روز ...

کاش دخترا که با دوست پسراشون فخر میفروشن 

از اونطرف هم خبر داشتن متاسفانه به ندرت دیدم پسری که براش مهم باشه این داستان ها ولی دختر ها با این که از خلقت ادم میدونستن این داستان رو توی یک دور باطل میچرخن و میچرخن

خوشبحالت حداقل یه روزای خوبی تجربه کردی  برای من ارزو میشه عاشق شدن فک کنم :)) ایشاللع بهم می ...

فدات بشم نه بابا پدرم دراومده تا اینجای کار کلی سختی کشیدیم جفتمون .نگران نباش تجربه میکنی ب نظرم مهم رسیدن ب طرفه .عاشق بشی نرسی مرده متحرک میشی دور از جونت .کلی فرصت داری فقط ۲۰ سالته چت شده😂