از امروز میخام ارادمو تقویت کنم نیاز ب تشویق و همراهی دارم
بچه داری؟ آک نداری ک کارت راحتتره آک داری ببرشون خونه مادر یا مادرشوهر .براش غذای مورد علاقشو درست کن .و ب خودت برس آرایش کن .و بهش بگو .بگو ببخشید تا الان رفتارم غلط بوده بلد نبودم چ جور رفتار کنم .از الان میخام بهتر بشم و تو هم کمکم کن ..ممنون ک با بد رفتاری هام .هنوز پیشم بود .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
تو عقد اکثر اینجوریه تا با اخلاق هم کنار بیایید زمان میبره ماهمتو عقد کلی دعوا داشتیم
هیییییییییس ایرانیها فریاد نمیزنند... 🖤 شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏. . اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
برای شکت خوبه میدونی الکیه و ایم الکی بودن از بی اعتمادی نتیجه میگیره هم اعتماد ب نفس نداری هم اعتماد ب مردت دلت رو محکم کن نزار فکرای بد جلوی روت باشه بهش نگو بهت اعتماد دارم ثابت کن با کارات با حرفات و رفتارات خوب گوش کن ما زن ها همو لخت میبینیم تو عروسی ها و مهمونی ها اما مرد که نمیبینه تو مثلا رو یک زن مث جاریت حساس باشی فک میکنه حتما چیزی از اون زن دیدی و فکرش خودت حول میدی سمت اون زن