2777
2789
عنوان

پشت کنکور

170 بازدید | 13 پست

امسال سال اولیه که میخوام پشت بمونم تجربیم دوره سالیانه دوازدهم ماز رو ثبت نام کردم تا حالا هم اصلا تستی کار نکردم بعد باعث نمیشه که تست زدن برام سخت باشه؟ آزمون هاشو حضوری میخوام برم

کم کم تمرین کنی دستت میاد جامع ثبت نام کردی؟ یکی از آشناها گفت که الماسشو خرید و از دی شروع کرد پزشک ...

نه بهم گفت اگه جامع بخری نمیرسی تمومش کنی بخاطر همین پیشنهاد داد سالیانه دوازدهم رو بخرم که اول دوازدهم رو درس میده بعد میره دهم و یازدهم رو رو باهم جمع بندی میکنه. بنظرتون اینجوری خوبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بهم گفت اگه جامع بخری نمیرسی تمومش کنی بخاطر همین پیشنهاد داد سالیانه دوازدهم رو بخرم که اول دواز ...

مشاورت گف؟ خب طبق حرف همون پیش برو

همونی که خودت میدونی، من خودم از شهریور شروع کردم و اواخر دی جا زدم ، بیماری و فشار و و و ... دیوونه شدم رسماً ولی کنکورمو دادم ، نهاییام خوب بود و پیرا میارم

ولی من همونم پارسال میتونستم بیارم و نرفتم به امید دندون و پزشکی و .... که خب بعدش جنگ شد و نتا قطع و همه چی داغون😂 کلا امیدمو از دست دادم

فوقش انتخاب رشته میکنم و کنارش میخونم من که برنامم اینه امسال

چون دیگه کشش ندارم خسته شدم

مشاورت گف؟ خب طبق حرف همون پیش برو همونی که خودت میدونی، من خودم از شهریور شروع کردم و اواخر دی جا ز ...

اره.

خوشبحالت موفق بشی ایشالا. کدوم دوره از ماز رو داشتی؟

اره.خوشبحالت موفق بشی ایشالا. کدوم دوره از ماز رو داشتی؟

مرسی عزیزم...

راستشو میخوای ؟ هیچکدوم

اوایل میخواستم ویدیو ببینم ولی ندیدم فقط جاهایی که واقعا نیاز داشت

خودم خوندم میرفتم کتابخونه و واقعا اذیت شدم ...

منابع کتابخونه ... صبح تا شب اونجا :)

یعنی رسما کتابخونه شده بود خونه ی من

خونمون همیشه سروصداس و نمیشه درس خوند واقعا...

الان من میگم شده حتی بهداشت هم برم فقط کنارش برا کنکور بخونم و دوباره کنکور بدم فقط از جو خونه و اینا دورشم😂

مرسی عزیزم... راستشو میخوای ؟ هیچکدوم اوایل میخواستم ویدیو ببینم ولی ندیدم فقط جاهایی که واقعا نیاز ...

عه آخه من اصلا نمیدونستم چجوری باید تست بزنم یا روش های تستی رو اصلا بلد نیستم و یجورایی کلا سردرگمم و اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم بخاطر همین گفتم به پیشنهاد اینا طبق ماز برم ببینم چجوریه . خودم که خیلی ناراحتم و استرس دارم.

خونه ماهم انقدر شلوغه انگار بمب ترکیده داخلش😂

عه آخه من اصلا نمیدونستم چجوری باید تست بزنم یا روش های تستی رو اصلا بلد نیستم و یجورایی کلا سردرگمم ...

سعی کن بری کتابخونه یا پانسیون

منابع داری؟؟؟

بنظرم مفیده، ولی کاش خانواده ها درک کنن:)

هی مهمون سرزده نیاد

هی خودشون دعوت نکنن

روش تستی نمیخواد ویدیوهارو ببینی یاد میگیری

من خودم زیستو نشستم کلمه کلمه خوندم و مفهومی خوندم و راحت تستشو میزدم

مباحث حفظی فیزیک و شیمی هم همینطور. من همه مباحث حفظی این دوتارو از ایکیو و نردبام اینا زدم همه عالی بود

ریاضی هم کم کم ویدیو ببینی میاد دستت نگران نباش

سعی کن بری کتابخونه یا پانسیون منابع داری؟؟؟ بنظرم مفیده، ولی کاش خانواده ها درک کنن:)هی مهمون سرزده ...

تو اتاق خودم میرم میخونم. منابع هم به همون مشاور گفتم گفت میتونی از کتابای کیو بی ماز استفاده کنی

مرسی واقعا استرسم کمتر شد با حرفات

تو اتاق خودم میرم میخونم. منابع هم به همون مشاور گفتم گفت میتونی از کتابای کیو بی ماز استفاده کنی مر ...

اصلا نگران نباش عزیزم

به حرف اینو اون که میگن نمیشه یا سخته و اینا گوش نده

اوایل همیشه سخته ولی عادت میکنی، چندتا دونه تست بزنی میفهمی

در عرض سه هفته تو عالی میشی تو تست نگران نباش

جزوه دانلود کن ببین چه خبره، کتابو بخون بعد تست

من خودم برا زیست کتابو عمقی میخوندم بعد تست میزدم ، از بیستا تست دوتاشو غلط میزدم ، بعد میرفتم همه رو دور میزدم درست و غلطارو

حفظیات فیزیک و شیمی رو هم که گفتم ، فقط شیمی یکم قاطیه ولی چیزی نداره چون دوره برداشتی همه رو بهت میگن نگران نباش

برا ریاضی و محاسبات فیزیک شیمی هم اول کتاب و تمریناتش، بعد فیلم ببینی و تست یا فقط فیلم و بعد تست اوکیه

اصلا نگران نباش عزیزم به حرف اینو اون که میگن نمیشه یا سخته و اینا گوش نده اوایل همیشه سخته ولی عادت ...

اره درسته مشکل اینجا بود که من هر سختی میدیدم سریع جا میزدم ایشالا بتونم دووم بیارم این یه سال بگذره

اره درسته مشکل اینجا بود که من هر سختی میدیدم سریع جا میزدم ایشالا بتونم دووم بیارم این یه سال بگذره

زوووود میگذره نگران نباش عزیزم

ان شاء الله موفق باشی عزیزم

امیدوارم بهترین تلاشتو بکنی و بهترییییین درصد و نمره هارو بگیری

چون الان خیییلی دلم میخواد جای تو میبودم، لاقل خانواده اجازه بدن

ولی خب مجبورم انتخاب رشته کنم هرچی آوردم برم...

ولی مطمئن باش سال دیگه احتمالش زیاده که بازم اوضاع مثل امسال بشه، برای همین هر موقع شروع کنی دیر نیست ولی شررررروع کنننن

زوووود میگذره نگران نباش عزیزم ان شاء الله موفق باشی عزیزم امیدوارم بهترین تلاشتو بکنی و بهترییییین ...

مرسی خواهری. امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی💝