2777
2789
از امروز میخام ارادمو تقویت کنم نیاز  ب تشویق و همراهی دارم

بچه داری؟ آک نداری ک کارت راحتتره آک داری ببرشون خونه مادر یا مادرشوهر .براش غذای مورد علاقشو درست کن .و ب خودت برس آرایش کن .و بهش بگو .بگو ببخشید تا الان رفتارم غلط بوده بلد نبودم چ جور رفتار کنم .از الان میخام بهتر بشم و تو هم کمکم کن ..ممنون ک با بد رفتاری هام .هنوز پیشم بود .

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ن شوهرم میخام رفتارم باهاش  درست شه

شما وقتی نمیخواید با خودتون رفتار خوبی داشته باشید چطور میتونید با دیگران خوب باشید؟ 

خودتون رو بذارید در اولویت 

همیشه این انسانها از نظر همه عالی هستند. 

و همینطور خودتون حس خوبی دارید.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

مشکلت چیه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
بچه داری؟ آک نداری ک کارت راحتتره آک داری ببرشون خونه مادر یا مادرشوهر .براش غذای مورد علاقشو درست ک ...

این که شکستن غرورشه داره به شوهرش میگه همیشه من مقصرم سیاست نیست خنگی عزیزم 

تو عقد اکثر اینجوریه تا با اخلاق هم کنار بیایید زمان میبره ماهم‌تو عقد کلی دعوا داشتیم

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
این که شکستن غرورشه داره به شوهرش میگه همیشه من مقصرم سیاست نیست خنگی عزیزم 

وقتی خودش تقصیرکاره .چ سیاستی ..مردا  فقطتو حرف میفهمم و عاشق میشن .عملی چیزی نمی‌دونن ..تو سیاست زناشویی بلد نیسی

بهش بگم غروب بریم بیرون بگردیم؟

آره . براش دسر ک دوست داره درست کن یا کیک چیزی ..رفتاری ک دوست داره .با خوشحالی باهاش حرف بزن .و کلمه عشقم عزیزم ب کار ببر 

بهش شک الکی دارم مدام باهاش دعوا میکنم بی گحلش میکنم عشوه ندارم و...

برای  شکت خوبه میدونی الکیه و ایم الکی بودن از بی اعتمادی نتیجه میگیره هم اعتماد ب نفس نداری هم اعتماد ب مردت دلت رو محکم کن نزار فکرای بد جلوی روت باشه بهش نگو بهت اعتماد دارم ثابت کن با کارات با حرفات و رفتارات خوب گوش کن ما زن ها همو لخت می‌بینیم تو عروسی ها و مهمونی ها اما مرد که نمیبینه تو مثلا رو یک زن مث جاریت حساس باشی فک میکنه حتما چیزی از اون زن دیدی و فکرش خودت حول میدی سمت اون زن