2777
2789

دیشب باعشقم تو چت بودیم ۹ماهه باهمیم امروز ماهگردمون بود🥲

بعد راجب یکسری فانتزی ها وخواسته هاش بعد ازدواج وعقد کردیم گفت

منم برگشتم گفتم تو فقط راجب این مسائل بامن حرف میزنی درسته؟

برگشته میگی بهم اعتماد نداری این چیه میگی مگه من هرزه ام

بعدش گفت همه چی تمومه کلی فوشم داد خیلی بدا

ماه پیش یه دعوای بدی داشتیم حرمتا شکست باخواهش والتماس من نرفت گفتم یکبار دیگه ناراحت شدی همه چی تموم الان برگشته میگه دیگه نمیخوامت رو حرفت باش و..،،

بدجوربهش وابسته ام😢😢😢

بلاکم کرده فقط یه جا داریم همو 

اخرین حرفش اینه پیام نده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بذا بره به درک پیام نده، دیوونه ایا،واسه کسی که تا تقی به توقی میخوره میگه پیام نده بلاک میکنه داری اینجوری خودت و عذاب میدی؟؟؟توام بلاکش کن بعد چند وقت عادت میکنی به نبودش و بابت بلاک کردنش از خودت تشکر میکنی

منظورتون همون فانتزی ها بود میشه واضح تر بگید چی بهشون گفتیذ

اون راجب مسائل زناشویی بعد ازدواج گفت اینا رو دوست دارم موافقی

منم گفتم بهش تو فقط بامن راجب این چیزا حرف میزنی؟(بهش برخورده تو فکرمیکنی من هرزه ام)

به هیچ عنوان پیام ندععععععععععع

توروخدا غرور و شخصیت و عزت نفستو با پیام دادن ، لگد نکن...

وقتی بهت فحش داد، اونم تو دوران دوستی فاتحه اشو بخون...

تو یه رابطه بیشتر از محبت ، این احترامه که طرفین باید واسه هم قائل باشن....وقتی بینتون احترام و حرمت نباشه، اون رابطه مفت نمی ارزه حتی اگه هردو همو دوست داشته باشید..

با درد و غم بعد کات سَر کنی، خیلی بهتره که به این رابطه برگردی...

اون راجب مسائل زناشویی بعد ازدواج گفت اینا رو دوست دارم موافقی منم گفتم بهش تو فقط بامن راجب این چی ...

هرچی که میخاد باشه شاید شما اشتباه کردید که اینو گفتید البته اگه همیشه همینارو میگه حق داشتید اما شما دوسش دارید درسته ؟! میتونی بلاکش کنی و بگی دیگه پیام نده ؟! بعید می‌دونم بتونی اما اون تونست !! دیگه واضحه حرفم اما بدونید که وقتی ک ی سری چیزا روتون توی هم باز بشه هیچ وقت خوب نمیشه رابطه حتی بعد از ازدواج 

خب بذا بره به درک پیام نده، دیوونه ایا،واسه کسی که تا تقی به توقی میخوره میگه پیام نده بلاک میکنه دا ...

درسته نمیدونم چرا پاک عقلمو از دست دادم

من همیشه بقیه حسرتمو میخوردن تو فهم‌ودانایی الان دیونه شدم

هرچی که میخاد باشه شاید شما اشتباه کردید که اینو گفتید البته اگه همیشه همینارو میگه حق داشتید اما شم ...

درسته عزیزم شاید بخاطر این بی حرمتایی ودعواهای اخیر عملا دوستم نداره

درسته نمیدونم چرا پاک عقلمو از دست دادم من همیشه بقیه حسرتمو میخوردن تو فهم‌ودانایی الان دیونه ...

طبیعیه...چون علاقه بینتون بوده...علاقه چیزی نیست که با یکی دو روز فراموش بشه...کم کم حداقلش ۳ ۴ ماه درگیرشی...دلتنگ میشی و میزنه به سرت برگردی...ولی تحت هیچ عنوان نباید برگردی چون با بی احترامی رفت سر یه مسئله مزخرف و تورو از همه جا بلاک کرد...

اصن تو این ماجرا تو بُرد کردی که زود طرفتو شناختی و باهاش وارد رابطه جدی نشدی...