2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین کل دیشبو نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
درسته عزیزم شاید بخاطر این بی حرمتایی ودعواهای اخیر عملا دوستم نداره

خانم نیمخام ناراحتت کنم من دشمن شما که نیستم اما من به عنوان یه پسر هیچ وقت دختری که دوست دارمو بلاک نمیکنم و نمیگم دیگه پیام نده و با گارد گرفتنش راجب هر موضوعی که ناراحت میشه دیگه هیچ وقت اون بحثو نمیکنم که اذیتش نکنم اینه حقیقت بهتره خودتون رو گول نزنید 

خانم نیمخام ناراحتت کنم من دشمن شما که نیستم اما من به عنوان یه پسر هیچ وقت دختری که دوست دارمو بلاک ...

درست میفرمایید ممنونم از وقتی که گذاشتید ونظردادید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میفرمایید ممنونم از وقتی که گذاشتید ونظردادید

میتونم یه سوال ازتون بپرسم اگه میشه کمک کنید ؟! واقعا برام سواله این موضوع... شما به عنوان یه دختر فک کنید با دو نفر تو رابطه اید خب همزمان منظورم نیستا کلی میگم بعد اگه بخاید بگید کدوم شمارو بیشتر دوست داره با توجه به رفتار و کردار توی رابطه متوجه این موضوع میشید و انتخاب میکنید یا با توجه به این که اگه تموم کردید کدوم یکی بیشتر پیگیرن ؟! 

میتونم یه سوال ازتون بپرسم اگه میشه کمک کنید ؟! واقعا برام سواله این موضوع... شما به عنوان یه دختر ف ...

من خودم با رفتار شخص میسنجم پیگیر بودنم تاحدی مهمه ولی نه جوری که طرف ارامش ادمو بگیره

من خودم با رفتار شخص میسنجم پیگیر بودنم تاحدی مهمه ولی نه جوری که طرف ارامش ادمو بگیره

ینی مثلا شما می‌بینید که یکی تو رابطه همیشششه در دسترسم همیشه هواتونو داره خب همه جوره صد خودشو گذاشته بعد شما به هر دلیلی نخایش و تموم کنید بعد با خودتون میگید چون این پیگیر نبود ینی دوسم ندارع ؟!

ینی مثلا شما می‌بینید که یکی تو رابطه همیشششه در دسترسم همیشه هواتونو داره خب همه جوره صد خودشو گذاش ...

اره خب بنظرم یکی دوبار پیگیری حداقل لازمه

اونم زمانی که طرفتون کاملا اروم باشه عصبانیتش فروکش کرده باشه.

خانم نیمخام ناراحتت کنم من دشمن شما که نیستم اما من به عنوان یه پسر هیچ وقت دختری که دوست دارمو بلاک ...

این یه جا رو بلاک نکرده

اخرین پیامشم اینه

اف میشم پیام نده

نرو توی اعصابم

بسه

عجب همیشه یهو عصبی میشه اخلاقشه یا این دفعه اوله

عصبی زود میشه وقتی عصبیه ازش میترسم

ولی میدونید بدی من چیه فهمیده دوستش دارم همیشه هم منت کشی کردم 🥹

اهل سیاست نیستم بهش میگم بدون اون میمیرم و....

اره خب بنظرم یکی دوبار پیگیری حداقل لازمه اونم زمانی که طرفتون کاملا اروم باشه عصبانیتش فروکش ...

طرف من بعد دو سال تازه کات کردم خب من اولین بارم بود وارد رابطه شدم خب بعد اون منو نخواست و گفت برو نمیخامت کلا منو نخواست حالا به هر دلیل من ایده آلش نبودم اما اون خودشم گفت میدونم تو بعد پدر مادرم خیلی دوسم داری از همه بیشتر و من واقعا نسبت به اون پسره بهتر بودم باهاش اما اون انبقدر سیریشع همیشه پیگیرشه تنها چیزی که برام مونده همین یه دلخوشیه میترسم فک کنه اون بیشتر از من دوسش داره آخه نمی‌دونم دخترا چی پیش خودشون فکر میکنن