2777
2789
عنوان

کف پا که پوستش سفت میشه چکار کنیم؟

3223 بازدید | 27 پست

خانوما پام اون دوتا نقطه که تو عکس دورش خط کشیدم پوستش سفت شده، یچیز خیلی سفت و نمیدونم میخچه و اینا نیست ولی پوستش سفت شده فک میکنم بد شه بعدا ظاهرش و اینا خیلی، الانشم تو ظاهرش مشخصه، چکار کنم راه حلی دارین؟ پماد گرفتم چندبار زدم فرقی نکرد و یادم رفت دیگه بزنم 

یا به موکت و فرشی چیزی حساسه

یا زیاد خیس میکنی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میدونی میخچه نیست؟ اگه اون باشه چسب میخچه خوبه. سنگ پا هم بزن تو حموم با صابون

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

به خاطر کفشته 

فشار میاد به پات 

با سنگ پا بساب اون قسمت رو

شب پاتو بشور . وازلین بزن و بکن تو کیسه فریزر و جوراب بپوش

بعد چند شب خوب میشه . فقط اگر باز فشار بیاد به پات دوباره سفت میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

از کجا میدونی میخچه نیست؟ اگه اون باشه چسب میخچه خوبه. سنگ پا هم بزن تو حموم با صابون

اخه چیزه گنده و نمیدونم پوست پوست و هیچی نیست فقط پوستش سفت شده اون نقطه، نمیدونم 

به خاطر کفشته  فشار میاد به پات  با سنگ پا بساب اون قسمت رو شب پاتو بشور . وازلین بزن و ...

وای این گذاشتن پا تو پلاستیک خیلی عذاب اوره چندبار با پماد خواستم اینجوری بخوابم اصلا نتونستم

فک میکنم بخاطر خاک باشه، چون منطقه بیابونی هستیم و همیشه خاکیه اینجاها، منم صندل میپوشم کلا تاب ...

همونه 

شب ها چرب کن  صبح بشور بعدش جوراب بپوش که خاک نخوره 

از دارو خانه گلیسیرین بگیر   ی هفته  خوب میشه  

فقط یادت باشه بعد شست و شو جوراب بپوشی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری